Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Sajnos a hír igaz....Összeomlottak a rajongók! Nagyon rossz hírek jöttek Esztergályos Cecíliáról! Szörnyű hír érkezett!
Mindenegyben Blog - 2022. június 04. (szombat), 22:12

Sajnos a hír igaz....Összeomlottak a rajongók! Nagyon rossz hírek jöttek Esztergályos Cecíliáról! Szörnyű hír érkezett!

Hirdetés
Hirdetés
2022 jún 04

Sajnos a hír igaz....Összeomlottak a rajongók! Nagyon rossz hírek jöttek  Esztergályos Cecíliáról! Szörnyű hír érkezett!

Hirdetés
[ ]

Nagy baj van a világban, a szomszédban. A hetvenkilenc éves Esztergályos Cecíliát annyira kikészítik az ukrajnai háborús események, a fenyegetettség, az ártatlan életek kiontása, hogy jobbnak látja hallgatni. Amíg véget nem érnek a borzalmak, addig sem az egészségéről, sem a munkájáról, sem bármi egyébről nem akar nyilatkozni.

– Elfogytak a szavak, meg vagyok döbbenve. Hálás vagyok, hogy érdeklődnek felőlem, az egészségi állapotomról, de most erről nem szívesen beszélnék. Inkább imádkozom az emberekért, a háború végéért, a békéért – zárta rövidre a  munkatársával a beszélgetést a színésznő, akinek négy hónappal ezelőtt operálták a csípőjét, ami után orvosa kényszerpihenőre fogta.

Hála a gondos odafigyelésnek, már a színpadra is visszatért. Mind korábban mondta, időbe fog telni, hogy teljesen felépüljön, vigyáznia kell a hirtelen mozdulatokkal.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés