Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Sajtótájékoztató MINDEN NYUGDÍJASNAK! Nyugdíjelemés, nyugdíjprémium, nyugdíjkorrekció 2022! MOst tette közzé az MTI :
Mindenegyben Blog - 2021. május 14. (péntek), 11:30

Sajtótájékoztató MINDEN NYUGDÍJASNAK! Nyugdíjelemés, nyugdíjprémium, nyugdíjkorrekció 2022! MOst tette közzé az MTI :

Hirdetés
Hirdetés
2021 máj 14

Beterjesztette Varga Mihály pénzügyminiszter a 2022-es költségvetés tervezetét. Ebből látszik, milyen forrásokat különítenek el a nyugdíjasok számára, és milyen intézkedések várhatók.

A jövő évi költségvetési terv 3 százalékos fogyasztói árindexet számol 2022-re, ennek megfelelő mértékben, vagyis 3 százalékkal fognak emelkedni a nyugdíjak jövő év januártól.

Hirdetés
[ ]

2021-ben az 3 százalékos infláció helyett 3.6 százalékos lehet a valós infláció. Ez egy júliusi korrekcióval orvosolhatnak a nyugdíjaknál, azaz egy 0.6 százalékos mértékű emelés várható.

Még sor kerülhet idén egy novemberi nyugdíj korrekcióra, erre vonatkozóan majd később lesznek pontos adatok.

A 24.hu kalkulált, eszerint, ha a mostani 148 ezer forintos átlagnyugdíjból indulunk ki, akkor az idei és jövő év eleji emelések után 2022-től kezdve akár 153 ezer forint felett is lehet az átlagnyugdíj.

Folytatják a 13. havi nyugdíj visszaépítését, a jövő évben kétheti plusz ellátást kapnak a nyugdíjasok, melyre a kormány 160.3 milliárd forintot különít el. Ez átlagosan 74 ezer forint pluszt jelenthet 2022-ben.

Varga Mihály pénzügyminiszter szinte egészen biztosan benne, hogy jövőre lesz úgynevezett nyugdíjprémium is, amelyre 68.5 milliárd forintot különítettek el írja a liner.hu.

Forrás: 24.hu, liner.hu

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés