Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Schobert Norbi: A házasságokat a nők cseszik el, mert nem fogynak le szülés után
Mindenegyben Blog - 2020. január 20. (hétfő), 15:42

Schobert Norbi: A házasságokat a nők cseszik el, mert nem fogynak le szülés után

Hirdetés
Hirdetés
2020 jan 20

Schobert Norbi kényes témát boncolgatott Facebook élő videójában: a nők és férfiak szexualitása közötti különbséget magyarázta, amiből azt a következtetést vonta le, hogy a nők felelősek azért, ha egy házasság tönkremegy. Mondani sem kell, ez rengeteg nőnél, anyánál kicsapta a biztosítékot, a kommentek magukért beszélnek.

Hirdetés
[ ]

"A nők számára a lelki szeretet is elég a szexhez, de nálunk, férfiaknál ez mindig vágyból indul. Nagyon nagy hazugság, amikor egy férfi azt mondja, hogy szeretetből, szívből kíván meg egy nőt. Ő a nő külsejét kívánja meg. Amíg egy nő meg tudja kívánni egy férfi belső értékeit, addig ez férfiaknál a külső" - szúrta ki a 24. hu Norbi legújabb videójában.

Ezután pedig ebből a férfi-női szexualitás-különbségből következik, hogy a nők a felelősek azért, ha egy házasság tönkremegy, és a szülés után rontanak el mindent azzal, hogy nem fogynak le utána.

Sajnos a nők a szülésnél cseszik el, mert úgy gondolja, hogy értéket adott a férfinek, a családnak. Tényleg adott értéket, csak a férfi szexualitása ezt az értéket nem tudja értékelni. És amikor az 58 kilós nő helyett a 78 kilós vagy 88 kilós hölgy érkezik meg döngő léptekkel a hálószobába, a férfiak számára kínszenvedés. Egy darabig megy a pornófilmnézés, de nem tudja megkívánni és itt mennek tönkre az emberi kapcsolatok és így lesznek a gyerekek félárvák, mert a nők felszedik azt a 20-30 kilót és nem tudják leadni. Nem beszélve arról, ha terhességnél felszedsz ennyi kilót, a bőröd is olyan ocsmányul tönkremegy, hogy soha nem lesz már az a feszes, szexi, csinos, vonzó bőr. Úgyhogy kedves nők, a férfiak miatt és a boldog szerelem és a szexualitás miatt muszáj, hogy megtartsátok a lánykori súlyotokat

Kapcsolódó cikkünk
Most érkezett! Schobert Norbi felesége erősítette meg a megdöbbentő hírt

Indul Schobert Norbi cégének felszámolása, akinek követelése van, 40 napig...

Elolvasom a cikket

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés