Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Schobert Norbi összeomlott, sorra zárnak be a boltjai, azért, mert... A rajongók aggódnak, miből fog megélni
Mindenegyben Blog - 2023. január 26. (csütörtök), 19:48

Schobert Norbi összeomlott, sorra zárnak be a boltjai, azért, mert... A rajongók aggódnak, miből fog megélni (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2023 jan 26

Ám bizonyos termékeket továbbra sem lehet kapni: volt bolt, amelyikben arról beszéltek, hogy míg az új beszállítói szerződések nem köttetnek meg minden portékára, a meglévő raktárkészletet élik fel.

– Szomorú ezt látni, mert fantasztikus rendszer volt, jó ötleteken alapult, és Norbi jó csapatot épített maga köré. Lassú folyamat volt a leépülés, de voltak látható jelek, ritkult az árukészlet, kevesebb termék érkezett – árulta el egy, a neve elhallgatását kérő volt munkatárs. – Százmillió forint feletti forgalomkiesést jelenthetett, kérdés, helyreállítható-e még ez a rendszer.

Hirdetés
[ ]

A Blikk megkereste Schobert Norbit, aki bevallotta, nehéz éveken van túl, s nem csak a magán-, de az üzleti életét tekintve is, ám azon van, hogy mindent rendbe tegyen cége körül.

– Az első csapás a koronavírus járvány volt. Rengeteg bolt ráment a vásárlási korlátozásokra: a plázákba nem mehettek be az emberek, így kevesebbet vásároltak, a bérleti díjak azonban nem csökkentek. Majd jött a sztrókom, és sajnos, cégen belül volt, aki visszaélt a betegségemmel. Majd jött a rezsiválság, az élelmiszerinfláció, ami még tovább csökkentette a boltok számát.

Ennek az lett a vége, hogy egy komoly befektető állt a cégem mögé, teljes reorganizáció zajlik – árulta el Norbi, aki már látja a kiutat ebből a nehéz helyzetből. – Eddig kizárólag franchise-rendszerben működtünk, de mostantól lesznek saját boltok is. Rengeteg új termék jön, nem csak Update.

Logisztikai váltás is történt. Komoly váltáson megy át a cég, és mindenben benne vagyok, a további részletekről azonban nem beszélhetek – nyilatkozta az üzletember lapunknak, aki elárulta, hogy a napokban több, nemrégiben bezárt üzlet is újra kinyit.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés