Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Schobert Norbika lett a Farm VIP győztese.. Sokak szerint bunda volt és nem érdemelte meg
Mindenegyben Blog - 2022. december 29. (csütörtök), 14:21

Schobert Norbika lett a Farm VIP győztese.. Sokak szerint bunda volt és nem érdemelte meg

Hirdetés
Hirdetés
2022 dec 29

Szerda este zajlott a TV2-n a Farm VIP döntője, amelynek két finalistája Schobert Norbika és Smaltig Dalma lettek, miután Dudás Miki tegnap feladta a játékot. A két döntős versenyző egy kemény küzdelemben mérte össze tudását.

Kemény napra ébredtek a Farm VIP döntősei, Smaltig Dalmának és Schobert Norbikának első körben egy zsákot kellett kiszabadítania, majd egy kulcsot kellett megtalálnia egy bozótosban. Eddig a pillanatig nagy előnnyel vezetett Schobert Norbika, ám a mosogatási párbaj kifogott Rubint Réka fián, így a luxusfeleség előnyben távozhatott, és a puzzle-t is elsőként sikerült kiraknia.

Hirdetés
[ ]

A következő játékot is Dalma fejezte be hamarabb, így Norbikát hátra hagyva szaladt is a traktorhoz. A traktorral is könnyedén végigment a pályán, már a labirintusnál volt, miközben Norbika még mindig a tojásokkal bajlódott.

Végül Schobert Norbika rekordgyorsan behozta a lemaradását és beérte Dalmát a labirintusnál, és végül mind a három tárgyat, amivel tovább léphetett a pályán. Miközben Norbika javában tekerte a kapunál lévő fogaskereket, amikor Dalma beérte, ám a fáradtság és az idegei feladták, sírva kelt ki magából.

Norbika minden erejét bevetve szaladt fel a tanyára, szülei sírva ugrottak a nyakába. ifj. Schóbert Norbert lett a Farm VIP győztese.

Végig magamat adtam, és úgy vettem észre, ez szimpatikus volt a társaimnak és a nézőknek is. Nagyon élveztem az ott töltött időt, minden reggel korán felkeltem, hogy ellássam az állatokat, és a termelések során is igyekeztem segíteni. Mindenkivel jó kapcsolatom volt, mert senkiben nem kerestem a rosszat. Bevallom, a vége felé már nagyon elfáradtam. (…) El sem hittem, amikor futottam a célba, hogy sikerülhet, csak a szüleim hangjára figyeltem, akik fentről kiabáltak nekem. Az adta a legnagyobb erőt

 nyilatkozta a Blikknek.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés