Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Sírva jelentette be a hírt !Súlyos beteg Gáspár Győző - videó
Mindenegyben Blog - 2024. április 14. (vasárnap), 13:14

Sírva jelentette be a hírt !Súlyos beteg Gáspár Győző - videó

Hirdetés
Hirdetés
2024 ápr 14

Gáspár Győző a közösségi médián keresztül osztotta meg egészségügyi állapotának friss híreit, amely az elmúlt időszakban romlott. Győző hosszú ideje küzd a súlyfelesleggel, amit korábban többször sikerült is leadnia. Azonban a jojó-effektus nála is érvényesült, és az elvesztett kilók újra megjelentek. Beismerése szerint azért is döntött a műtét mellett, mert a jelentős fogyás után bőre látványosan megereszkedett.

Hirdetés
[ ]

"Négy plasztikai műtétem volt, annyi bőrfelesleg maradt rajtam a fogyás után, hogy a hasamról, a hátamról el kellett távolítani" - vallotta be korábban.

Most azonban a mérleg 117 kilót mutat, ami sokkolta a TV2 sztárját, ezért elhatározta, hogy ismét életmódváltásba kezd. 

"Tudjátok, hogy milyen hiú vagyok és fontos nekem a külső, a megjelenésem, de egész életemben küzdöttem a túlsúllyal. Éppen most nagyon nehéz. A második emeletre is lihegve tudok felmenni. Most újra válságban vagyok, több mint 5 éve kivetettem a gyomorgyűrűm, mert már abból is elegem lett. Egyre jobban zavar ez a rengeteg plusz kiló… 117 kiló.. Mi van? Most újra olyan vagyok, mint akit egyenesen a vágóhídra is vihetnének, szörnyen érzem magam a bőrömben, a gyönyörű fellépő ruháim sem jók rám már, legtöbbször csak melegítőben járok, mert abban érzem magam kevésbé kötözött sonkának. Most hoztam egy döntést, annyi mindent leküzdöttem már, most megpróbálok mindenféle orvosi beavatkozás nélkül lefogyni! Gyomorgyűrű és műtét szóba sem jöhet! Betöltöttem az 50-et, itt az ideje az egészségemmel is foglalkozom" - írta Instagram-oldalán.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés