Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Soha nem tudhatja meg a férjem, hogy a lányunk nem tőle van!
Mindenegyben Blog - 2020. július 05. (vasárnap), 22:38

Soha nem tudhatja meg a férjem, hogy a lányunk nem tőle van!

Hirdetés
Hirdetés
2020 júl 05

Remélem, hogy az én titkomra sosem derül fény. Nem lenne az jó senkinek. Nem csak nekem, a lányomnak és a férjemnek sem.

A lányom már huszonkilenc éves, mérnök, akárcsak a párom, ragyogó tehetség. A férjem imádja, természetre nagyon hasonlók. Ez gondolom annak köszönhető, hogy a lányom rajong az apjáért, és mindig ő volt a példaképe. Külsőleg egyáltalán nem hasonlít rá. (Miért is hasonlítana?!) Gyuri alacsony, fekete hajú férfi, noha korán őszülni és kopaszodni kezdett. Így nem olyan feltűnő, hogy a lányunk tejszőke, magas, vékony, igazi bombázó.

Gyűrűs menyasszonya voltam Gyurinak azon a nyáron, amikor Kitti megfogant. A szüleim elég szigorúan fogtak, de mivel abban a júniusban betöltöttem a tizennyolcat, és látták, hogy komoly a kapcsolatunk Gyurival, elengedtek vele és a baráti körével sátorozni. Csodálatos nyaralás volt, vagyis inkább végtelen bulizás. Rengeteg fiatal, mindenki hozta a haverját, és a haverja haverját – rengetegen voltunk.

Az egyik este*kiszúrtam egy nagyon jóképű srácot. Észrevettem, hogy ő is bámul. Sose csaltam meg Gyurit, (azóta se egyébként!), de az a fiú annyira megtetszett, hogy egész este őt lestem a szemem sarkából. Mindenki rengeteget ivott, táncoltunk, pucéran fürödtünk... Mikor elálmosodtam, bebújtam a sátorba. Gyuri valahol a fűben elhevert a parton, jó messze tőlem. Egyszer csak bemászott mellém valaki. Azt hittem Gyuri az. Simogatni kezdett, és én akkor jöttem rá, hogy nem a párom az, hanem az a szép szőke fiú. De akkor már nem volt erőm tiltakozni. Én is ittam éppen eleget, mit szépítsem a dolgot, és vonzott is a srác nagyon.

Mire észbe kaptam, már ott sem volt a fiú, mélyen elaludtam. Másnap reggel azt sem tudtam biztosan, hogy álmodtam-e ami történt, vagy valóság volt. Amikor később megtudtam, hogy terhes vagyok, reménykedtem, Gyuri az apa, és nem az a vadidegen fiú... De ahogy teltek az évek egyre egyértelműbbé vált számomra a valóság.

Nagyon sajnálom, hogy becsaptam a férjemet. Szeretem őt, és minden erőmmel azon vagyok, hogy boldoggá tegyem. Ha megtudná, hogy hazudtam neki, és Kitti nem az ő lánya, mérhetetlenül bántaná. És Kitti sem lenne boldog.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés