Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Sokan nem tudják de ez a 3 háztartási készülék fogyasztja a legtöbb áramot a lakásban
Mindenegyben Blog - 2022. november 02. (szerda), 09:03

Sokan nem tudják de ez a 3 háztartási készülék fogyasztja a legtöbb áramot a lakásban (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2022 nov 02

Az utóbbi hetekben egyre drágább lett minden, és ez alól sajnos az áram és a gáz sem jelent kivételt. Annak érdekében, hogy a havi kiadásaid a lehető legminimálisabb mértékben emelkedjenek meg, nézzük, hogy melyek azok a készülékek, amelyek a legtöbb áramot használják.

De tudjuk, hogy mely készülékek fogyasztják a legtöbb áramot a háztartásunkban?

Hirdetés
[ ]

A szakemberek első sorban a főbb háztartási gépek energiafogyasztását elemezték. És tanulmányuk révén olyan ajánlásokat fogalmaztak meg, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy szinte észrevétlenül takarékoskodjunk, és kevesebb áramot fogyasszunk.

A szakemberek számításai szerint évente a legtöbbet fogyasztó háztartási gépek a következők:

hűtőszekrény, a fent megnevezett három háztartási készülék közül az előkelő első helyet foglalja el az éves 662 kWh-t körüli fogyasztásával. Ez átlagosan egy háztartás teljes fogyasztásának 19%-át jelenti. Ebben az esetben egy háztartás körülbelül 3500 kWh-t fogyaszt évente.A mosógép és szárítógép, a második legtöbb áramot fogyasztó készülék, évi 255 kWh-os fogyasztással és ez a háztartás áramfogyasztásának 7,4%-át jelenti.

A mosogatógép, áll a harmadik helyen, az éves 246 kWh körüli fogyasztásával, ami a teljes energiafogyasztás 7%-a. Ezzel kapcsolatban az egyik ajánlás az, hogy kerüljük a „fantomfogyasztást”, vagyis a gép állandó jellegű áram alatt tartását.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés