Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Sokan nem tudják , de már 59 éves, és így néz ki Alain Delon soha el nem ismert fia. Ezt üzente 86 éves édesapjának (fotó)
Mindenegyben Blog - 2022. május 03. (kedd), 22:32

Sokan nem tudják , de már 59 éves, és így néz ki Alain Delon soha el nem ismert fia. Ezt üzente 86 éves édesapjának (fotó)

Hirdetés
Hirdetés
2022 máj 03

Sokan nem tudják , de már 59 éves, és így néz ki Alain Delon soha el nem ismert fia. Ezt üzente 86 éves édesapjának (fotó)

Csoda, hogy él.....

Óriási szerelem volt az övék: Romy Schneider fantasztikus karriert futott be, és úgy tűnt, Alain Delon mellett a boldogságot is megtalálta. Mindenki békés öregkort jósolt nekik, mégis csalódás lett a vége. A gondot az okozta a kapcsolatukban, hogy a karrierjük csúcsán találkoztak. Vettek Párizsban egy házat, és eljegyezték egymást, de a munkájuk miatt sokat időztek egymástól távol, és kölcsönösen félreléptek. Az esküvőt pedig egyre halogatták.

A problémák valójában akkor kezdődtek, amikor Delon még boldog párkapcsolatban élt Romyval, de nem bírt a vérével és összeszűrte a levet Christa Päffgennel (Nicóval). Ebből a viszonyból született egy fiú, Christian Aaron Boulogne Päffgen (Ari), aki miatt a Romyval való kapcsolata is zátonyra futott. Hat hónapnyi veszekedés és féltékenységi jelenet után a hollywoodi álompár szakított,

ám Delon végig tagadta, hogy a fiú apja lenne. Sosem ismerte el, hogy az övé lenne:

így adózott tisztelettel élete nagy szerelme, Romy előtt, akitől sosem született gyereke, és akit nagyon mélyen megbántott egy olyan kalanddal, melytől a szórakozáson kívül semmi egyebet nem akart, legkevésbé egy utódot,írja a kiskegyed.hu

Hirdetés
[ ]

Újabb nők és gyerekek jöttek

Delon később feleségül vette Nathalie Barthélémyt, akitől első hivatalos gyermeke, Anthony született. Később a fotómodell Rosalie van Breemen két másik utóddal, Anouchkával és Alain-Fabiennel ajándékozta meg a francia színészt. Bár kisebbik fiával sok gond volt, idővel rendeződtek a problémák, és Delon mindhárom gyermekével jó viszont ápol. Ám megtagadott fia, Christian Aaron Boulognet egy egészen más kategória. Fájdalmas történet áll mögötte, hiszen

nemcsak apa, hanem anya nélkül kellett felnőnie.

Édesanyja, Nico ugyanis nagyon rendszertelen életet élt, és folyton turnézott, és drogozott.

A sors fintora, hogy aki végül a gondját viselte, és örökbe fogadta, az Edith Delon volt, a színészlegenda édesanyja, aki képtelen volt letagadni a fia és Ari közti hasonlóságot és jó nagymamaként a szárnyai alá vette.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

@debirolle által megosztott bejegyzés

Christiannak, aki ma már 59 éves, és hivatásos fényképészként dolgozik, néhány éve sikerült végre megbékélnie a múlttal. Ugyan még mindig ironikus szájízzel beszél a szüleiről, de nemrég filmet készített az édesanyjáról, amiben a következőket nyilatkozta: „Tőle kaptam mindent az életemben. Még a drogokat is. Együtt kábítószereztünk anélkül, hogy felfognám, ez mekkora probléma. 16 éves koromtól 1988-ig, amíg meg nem halt, megosztottuk a drogokat, sőt még az injekcióstűt is. Ez volt a módja az együttléteinknek.” – hangzik a sokkoló vallomás.

Ari majdnem egész életében heroinfüggő volt, ezek után csoda, hogy még él, hogy jól van, és két gyermek felelősségteljes édesapja.

Hirdetés

Delon soha nem ismerte el, a függősége miatt távol tartotta magát tőle, úgy érezte, bőven elegendő az, hogy a fiú nagymamája, Edith a gondját viselte, ezzel a maga részéről törlesztve érezte az adósságát. De hogy sajátjának vallja? Soha! Legalábbis néhány évvel ezelőttig, amikor megtörni látszott a jég.

„Legjobb esetben, te egy barát vagy számomra. De nem a fiam, nem hasonlítasz rám, nem örökölted sem a szemeim, sem a hajam.” – üzente Christiannak Delon, pedig csak a vak nem látta, hogy a fiú kiköpött apja.

Ennek ellenére Christian megbocsájtott Delonnak, jó egészséget kívánt neki, és alkalomadtán még találkozgatnak is, ami a legjobb előjele a folytatásnak.

Erre pedig igen nagy szüksége van a magát nagyon sokszor magányosnak valló színészlegendának, aki készül a halálra.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés