Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
SORSDÖNTŐ bejelentése : MÁS SZABÁLYOK Jönnek OLTOTTAKNAK ÉS OLTATLANOKNAK!! Ezekre a korlátozásokra készülj a 4. hullámban Magyarországon! >>>>
Mindenegyben Blog - 2021. szeptember 07. (kedd), 09:16

SORSDÖNTŐ bejelentése : MÁS SZABÁLYOK Jönnek OLTOTTAKNAK ÉS OLTATLANOKNAK!! Ezekre a korlátozásokra készülj a 4. hullámban Magyarországon! >>>>

Hirdetés
Hirdetés
2021 szept 07

MERKELY: LASSÚ, ELHÚZÓDÓ LEHET A NEGYEDIK HULLÁM

Elsősorban az oltatlanokat érinti majd – mondta a Semmelweis Egyetem rektora hétfőn a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.

Merkely Béla úgy fogalmazott, elképzelhető, hogy szükség lesz további korlátozásokra a negyedik hullám miatt, de ezek elsősorban az oltatlanokra vonatkozhatnak majd.

Az oltatlanok természetesen jóval nagyobb veszélynek vannak kitéve, huszonötször valószínűbb, hogy bekerül egy oltatlan egy kórházba, huszonötször nagyobb a valószínűsége, hogy meghal koronavírus-fertőzésben

– hívta fel a figyelmet a rektor. Ugyanakkor elmondta, az oltatlanok nem reménykedhetnek abban, hogy az úgynevezett nyájimmunitás majd megvédi őket, hiszen a koronavírus folyamatosan mutálódik; a delta variáns esetében egy ember átlagosan nyolcat fertőzhet meg, míg az első, Vuhanból elindult vírus esetében ez a szám 2,5 volt.

A harmadik oltást elsősorban a 60 év felettieknek vagy legyengült immunrendszerű embereknek ajánlja a rektor. Azt javasolta, hogy a második vakcina után négy hónappal kérjék a harmadik oltást az érintettek.

Merkely Béla hangsúlyozta, egyelőre nincs olyan gyógyszeres kezelés, ami hatékonyabb lenne, mint a vakcina. Ráadásul az oltóanyagokból már több milliárd adagot beadtak, komolyabb mellékhatásról nem érkezett hír, ezért azt lehet mondani, hogy ezek biztonságosak.

Hirdetés
[ ]

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés