Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Sorsfordító telihold, amely mindent megmozgató hatalmas energiával érkezik – Oszd meg, kedveld, hogy minden kívánságod teljesülhessen ma éjjel!
Mindenegyben Blog - 2020. július 05. (vasárnap), 22:08

Sorsfordító telihold, amely mindent megmozgató hatalmas energiával érkezik – Oszd meg, kedveld, hogy minden kívánságod teljesülhessen ma éjjel! (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2020 júl 05

Ma este  Telihold, amely  mindent megmozgató hatalmas energiával érkezik – Oszd meg, kedveld, hogy minden kívánságod teljesülhessen ma éjjel!

Ma este  Telihold, amely  mindent megmozgató hatalmas energiával érkezik – Oszd meg, kedveld, hogy minden kívánságod teljesülhessen ma éjjel!

Hirdetés
[ ]

Telihold és elengedés 07.05.– 07.08

Temperamentumos napok, melyeken a tüzes energiáknak köszönhetően növekszik a feszültség, ez könnyen vezethet robbanásveszélyes helyzetekhez, összetűzésekhez. Vigyázzatok mert a belső feszültség és az elhamarkodott cselekvés könnyen balesetveszélyes helyzetbe sodorhat benneteket. Azonban pont ez az energia kiválóan alkalmas arra, hogy saját ügyeitek intézésében előrelépéseket tegyetek.

A megnövekedett belső feszültség miatt, ajánlott ezeken a napokon kirándulni, futni, vagy bármilyen más testmozgást végezni, hogy energiátok ne dühkitörésben jelentkezzen. Ha ezeken a napokon vesztek részt versenyeken, nagyon jó segítő energiákat kaphattok. A szexuális energiák is elszabadulnak, szenvedélyesek, és bizony hajlamosakká válhattok flörtölgetésre is. Válságban levő kapcsolatokban jobb vigyázni ezeken a napokon, mert könnyen szakításhoz vezető veszekedésre kerülhet sor.

Ezt a mostani teliholdat azért is nevezzük megtisztító Teliholdnak, mert kiváló alkalom arra, hogy megtisztítsuk Önmagunkat minden kételytől, aggódástól és más visszahúzó, gátló tényezőtől. Ideje, hogy visszanyerjük önbizalmunkat! Tartsunk testi-lelki-szellemi megtisztulási rituálét, mert most, az augusztus végi Telihold időszakában 07.05. estétől – 07.08 estéig nagyon intenzív hatással bírnak a meditációk, az imák, a spirituális-mágikus szertartások.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés