Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
SOS! SEGÍTS TE IS! SZÍVSZORÍTÓ LEVÉL A VADÁSZI LÁNYOKTÓL EGYENESEN A GYERMEKOTTHONBÓL: „SZERETJÜK APÁT, NEM AKARJUK ELVESZÍTENI, TESSÉK NEKÜNK SEGÍTENI..!” - KÉRJÜK EGY MEGOSZTÁSSAL SEGÍTS TE IS A LÁNYOKNAK, HOGY NE VESZÍTSÉK EL AZ ÉDESAPJUKAT!
Mindenegyben Blog - 2018. június 04. (hétfő), 07:55

SOS! SEGÍTS TE IS! SZÍVSZORÍTÓ LEVÉL A VADÁSZI LÁNYOKTÓL EGYENESEN A GYERMEKOTTHONBÓL: „SZERETJÜK APÁT, NEM AKARJUK ELVESZÍTENI, TESSÉK NEKÜNK SEGÍTENI..!” - KÉRJÜK EGY MEGOSZTÁSSAL SEGÍTS TE IS A LÁNYOKNAK, HOGY NE VESZÍTSÉK EL AZ ÉDESAPJUKAT! (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2018 jún 04

„Szeretjük apát, nem akarjuk elveszíteni, tessék nekünk segíteni” – így szól a három Vadászi lány szívszorító levele. Boglárka (12), Zsanett (10), és Réka (8) most egy átmeneti gyermekotthonban él apjukkal, Vadászi Józseffel (48), ám szerződésük egy hónap múlva lejár, és nem kizárt, hogy a férfi az utcára, a lányok pedig gondozásba kerülnek.

– Versenyt futunk az idővel: hiába osztom be forintról forintra a pénzem, a vész nem kerül el minket! Pedig a három lányomért mindent megtennék és meg is teszek, de lehet, hogy júniusban ez már kevés lesz – mondta kétségbeesetten az apa.

Hirdetés
[ ]

A lányokat 2014-ben hagyta magukra anyjuk, József szerint egy másik kapcsolatért. A kálvária itt még nem ért véget: önkormányzati lakásuk 2016-ban leégett.

– A tűzoltók szerint a cserépkályhából pattant ki egy szikra. A felújítás után egy kis időre visszaköltöztünk, de a munkahelyem megszűnt, a nyugdíjamat felfüggesztették, így a lakás kicsúszott a kezeim közül – folytatta a férfi.

Ezután egy szülő ajánlott fel egy irodát négyüknek, végül felújítás miatt onnan is pakolniuk kellett. Így kerültek a nyíregyházi Családok Átmeneti Otthonába, de szerződésük lejár egy hónap múlva. Józsefék jelenleg 56 ezer forinttal tartoznak, így még az sem kizárt, hogy utcára kerülnek.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés