Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Súlyos életveszélyes állapotba került kórházba Bodrogi Gyula nemrég
Mindenegyben Blog - 2022. szeptember 26. (hétfő), 17:59

Súlyos életveszélyes állapotba került kórházba Bodrogi Gyula nemrég

Hirdetés
Hirdetés
2022 szept 26

Bodrogi Gyula nemrég súlyos, életveszélyes állapotban került a kórházba, ahol kiderült, hogy egy hajszálon múlt az élete. A Nemzet Színészéről azt mondja a fia, hogy a második életét éli azóta, hogy meggyógyult. A színészóriás a fia oldalán, az otthonában adott exkluzív interjút a Tények Plusznak.

Hirdetés
[ ]

Bodrogi Ádám az elmúlt hónapokról mesélt a kamerák előtt, amikor is az egész család a 88 éves színész egészségéért izgult. Bodrogi Gyula alaposan ráijesztett mindenkire. Kiderült akkor, hogy gondok vannak a szívével. Nehezen kapott levegőt, teljesen legyengült és már az ágyból is alig tudott kikelni.

“Persze azt a papának nem mutattam, de nagyon-nagyon megijedtem, de hála Istennek a Merkely doktor fantasztikus orvos, meg sebész. Tulajdonképpen most a második életét éli” – árulta el édesapjáról Bodrogi Ádám. Ehhez annyit tett hozzá Bodrogi Gyula, hogy Merkely doktor visszahozta. 

Amikor a színész párja, Angéla látta, hogy nagyon nagy baj van, azonnal hívták az orvos ismerősüket. A színész először szabadkozott, nem akart azonnal kórházba menni. Azt remélte, hogy csak egy múló rosszullét, és a hétvégén ki tudja pihenni magát otthon. 

Kapcsolódó cikkünk
El sem hisszük! Ma reggel jött a hír Bodrogi Gyuláról

Ünneplés Bodrogi Módra: Három Generáció, Három Kerek Évforduló

A Bodrogi családban idén különleges...

Elolvasom a cikket

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés