Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Szívszorító dolog derült ki Berki Krisztián és Berki Mazsi válásáról! Ezt egyik rajongó sem gondolta volna!
Mindenegyben Blog - 2022. február 11. (péntek), 08:47

Szívszorító dolog derült ki Berki Krisztián és Berki Mazsi válásáról! Ezt egyik rajongó sem gondolta volna!

Hirdetés
Hirdetés
2022 feb 11

Berki Krisztián elköltözött feleségétől, egy szállodában lakik

Hatalmas fordulóponthoz ért Berki Krisztián és Mazsi kapcsolata, az izomceleb ugyanis jelenleg egy fővárosi szállodában lakik.

A Borsnak sikerült lencsevégre kapni Berkit, amint épp távozott a szállodából a kislányával. Krisztián a lapnak elmondta, néhány nappal ezelőtt költözött a szállodába, és még nem tudja, meddig kell ott maradnia. Elmondása szerint Mazsi kérte tőle, hogy költözzön el otthonról egy időre, ő pedig egyetértett vele, hiszen úgy gondolja, ha esélyt adnak a mindennapos vitáknak, sosem lelnek lelki békére.

Hirdetés
[ ]

„Az elmúlt 6-9 hónapban nagyon nehéz helyzet alakult ki, próbálunk ezen dolgozni” – mondta.

Arra a kérdésre, visszatér-e Mazsihoz és közös gyermekükhöz, elmondta, amennyiben sikerül egy megfelelő közös jövőképet felvázolni, nem kizárt, hogy hamarosan visszaköltözik.

Roboz Zsóka, a házaspár terapeutája elmondta a lapnak, hogy ez az elköltözés csupán egy átmeneti állapot náluk, és korántsem jelenti azt, hogy feladták a küzdelmet a kapcsolatukért.

„Néha az lehet a megoldás, ha egy pár kicsit eltávolodik egymástól, ezzel elkerülve a folyamatos konfliktusokat. A felek át tudják gondolni, merre tart a kapcsolatuk, mi az, ami értékként megőrizhető belőle, és mi az, amit el kell tudni engedni” – fogalmazott a szakértő.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés