Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Szívszorító ünettel búcsúzik édesanyja a 4 éves Danikától, akit Zentán megtámadott egy kutya..
Mindenegyben Blog - 2021. március 12. (péntek), 15:31

Szívszorító ünettel búcsúzik édesanyja a 4 éves Danikától, akit Zentán megtámadott egy kutya..

Hirdetés
Hirdetés
2021 már 12

Szívszorító ünettel búcsúzik édesanyja a 4 éves Danikától, akit Zentán megtámadott egy kutya..

Ahogy korábban megírtuk, kedden halálos kutyatámadás történt Zentán. A 4 éves B. Dániel megmentéséért a kiérkező mentőszolgálat munkatársai minden lehetségeset elkövettek, de útközben a kisfiú belehalt a kutyaharapás okozta sérülésekbe. A kisfiútól  az édesanyja a közösségi oldalán búcsúzott el.

Hirdetés
[ ]

„Örökké  ölelni foglak, örökké megsimogatlak lefekvés előtt, örökké körbeszaladjuk a kertünket, örökké focizni fogunk, a szoba közepén örökké játszani fogunk, örökké nézni fogjuk a Bébi urat, örökké nevetni fogunk és sikítani a boldogságtól, autóval örökké kocsikázni fogunk, örökké enni fogjuk a kedvenc pizzádat, örökké fogni fogjuk egymás kezét lefekvés előtt, örökké vásárolni fogok  neked játékautókat, örökké a kedvenc boltodba fogunk menni, örökké  a kedvenc könyveidet  fogjuk lapozni, örökké főzni fogunk együtt …  

Örökké az emberek karjaiba fogsz futni, örökké arcon és homlokon csókolod az embereket, örökké szaladni  fogsz, örökké  a kedvenc játékautóiddal fogsz játszani, örökké focizni fogsz … Örökké !!!

Szeretlek téged én egyetlen kincsem, örökké  szívemnek szíve, lelkemnek lelke maradsz, öröké  te leszel az, aki erőt adsz nekem, örökké a legszebb mosoly maradsz, örökké az maradsz, ami örökké maradhat.

Édes fiam, egyetlen gyermekem, örökké velem leszel, érezlek itt a közelemben, örökké szeretni foglak legjobban a világon!!!

🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤”

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés