Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Szomorú hír!ÉG ÖNNEL MŰVÉSZÚR!Vitray Tamástól kell búcsúznunk….
Mindenegyben Blog - 2021. december 21. (kedd), 13:36

Szomorú hír!ÉG ÖNNEL MŰVÉSZÚR!Vitray Tamástól kell búcsúznunk….

Hirdetés
Hirdetés
2021 dec 21

Döntött Vitray Tamás, ezt már nem akarja

A magyar televíziózás történetének kimagasló alakját, Vitray Tamást Friderikusz Sándor látta vendégül podcastsorozatának legújabb epizódjában.

Hirdetés
[ ]

A 89 éves Kossuth-díjas újságíró-riporter, a hazai televíziózás történetének egyik legnagyobb alakja kollégájával jelenlegi élethelyzetéről, pályájáról, a televíziózásról, a múltról beszélgetett, amiből kiderült, hogy a kilencvenhez közel is remek egészségnek örvend, igaz tesz is a jó kondíciójáért – sokat szobabiciklizik, ugyanakkor fontosnak tartja azt is, hogy megőrizze szellemi frissességét.

A televíziós a beszélgetés végén rajongói számára nagyon rossz hírt közölt. Bejelentette, hogy többé nem szeretne kamerák elé állni.

"Ez a saját döntésem. Holnap elkezdem a kilencvenedik életévemet, nem kell többet szerepelnem, hiszen nem versenyzek: ez nem távfutás vagy távúszás. Nem akarok a híres aggastyán lenni, aki még kilencvenedik életévében is mutatkozik: minden nagyon jó, nagyon szép volt, de ennyi elég volt.(...) Nem akarok a kamera előtt szerepelni már" - idézte a femcafe.hu Vitray Tamást.

A kiváló riporter többször is hangsúlyozta: hihetetlenül szerencsésnek érzi magát, amiért fél évszázadon keresztül televíziósként dolgozhatott, kipróbálhatta az összes létező tévés műfajt, és generációkat ültethetett a képernyők elé estéről estére.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés