Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Szomorú hír érkezett : Sajnos megtörtént az elképzelhetetlen! Összeomlottak a rajongók! Nagyon rossz hírek jöttek Zalatnay Saroltáról! Szörnyű hír érkezett! A cikk a hozzászólásoknál olvasható!
Mindenegyben Blog - 2021. június 01. (kedd), 19:26

Szomorú hír érkezett : Sajnos megtörtént az elképzelhetetlen! Összeomlottak a rajongók! Nagyon rossz hírek jöttek Zalatnay Saroltáról! Szörnyű hír érkezett! A cikk a hozzászólásoknál olvasható!

Hirdetés
Hirdetés
2021 jún 01

Nagyon beteg Zalatnay Cini!

Zalatnay Cinit a pandémia is nagyon megviselte, anyagi gondjai támadtak és még ennek tetejébe pánikrohamok is gyötrik - adta hírül a Life.hu. A lap infomációi szerinte az énekesnő korábban is küzdött pánikbetegséggel. Minden bizonnyal ez az elnyúló, kilátástalan helyzet hozta elő ismét ezt a könyörtelen betegséget.

Hirdetés
[ ]

„Próbálok még mindig kitartani, de megmondom őszintén, nagyon sokszor előjön bennem az a rossz érzés, amit valamikor régen, huszonéves koromban még nem ismertek el, csak azt mondták: 'Hisztizel fiam..." – mondta Cini a közösségi-oldalán.

Az énekesnő arról is beszélt az élő videóban, hogy rájött nála miért alakulhatott ki a pánikbetegség. Egy múltbéli rossz élményre vezethető vissza.

„Éppen pár napja voltam egy beszélgetésen, ahol ez volt a téma és megtudtam, hogy ez a betegség visszavezethető a múltba. Én sosem felejtem el, hogy annak idején, amikor a mandulámat műtötték, majd volt mindkét oldalon a fülműtétem, még nem voltak olyan modern altatási lehetőségek, mint manapság. Vagyis éterrel altattak. Az én generációm az tudja, hogy amikor ránk rakták a maszkot, akkor zuhanást, fülzúgást éreztünk, és az ébredés is nagyon rossz volt. Lehetséges, hogy ezekből az élményekből maradt vissza a pánikbetegségem".

Szívből kívánjuk, hogy minél előbb kigyógyuljon ebből az énekesnő.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés