Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Szomorú hírre ébredtünk: Nagyon rossz hírek jöttek Korda Györgyről!Balázs Klári megrázó vallomása Korda György betegségeiről
Mindenegyben Blog - 2021. június 24. (csütörtök), 08:32

Szomorú hírre ébredtünk: Nagyon rossz hírek jöttek Korda Györgyről!Balázs Klári megrázó vallomása Korda György betegségeiről

Hirdetés
Hirdetés
2021 jún 24

Balázs Klári megrázó vallomása Korda György betegségeiről

Hirdetés
[ ]

Negyvenegy éve él boldog házasságban Balázs Klári és Korda György. Az énekes házaspár szeret ünnepelni, ám hiába vágytak rá, a járvány lecsengésével sem teszik meg, hogy étterembe mennek, most éppen a kánikula miatt döntöttek úgy, hogy inkább otthonukban ülik meg a nagy napot. Klárika gyümölcssalátát és sülteket készít, és egy jó beszélgetésre készül férjével.

Természetes, hogy egy reflektorfényben élő sztárpárról sok pletyka szárnyra kap, ám ezek a hangok mindig hamar elhaltak körülöttük. Balázs Klári a Borsnak felidézte a legnehezebb időszakot is, amin szerencsére már túl vannak.

„A legnehezebb talán a betegség alatt volt. Az megviselt minket. Gyuri háromszor egymás után volt súlyos beteg. Annál rosszabbat nem tudok elképzelni, mint amit akkor éreztünk. Láttam, hogy nagyon harcol, és én is harcoltam vele együtt, mégsem beszéltünk egyetlen szót sem róla… Még mindig beleborzongok, ha eszembe jut az a beszédes csend. De ezt is túléltük, a szerelmünknek köszönhetően” – mondta el az énekesnő, aki bizonyos abban, hogy ők még a síron túl is szeretni fogják egymást.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés