Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Szomorú hírrel indul a reggel – nagy név távozott közülünk
Mindenegyben Blog - 2022. november 14. (hétfő), 08:16

Szomorú hírrel indul a reggel – nagy név távozott közülünk

Hirdetés
Hirdetés
2022 nov 14
Életének 60. évében meghalt Korózs András, a Magyar Ebtenyésztők Országos Egyesületeinek Szövetsége (MEOESZ) elnöke.

A halálhírről a MEOESZ számolt be. Azt írták, hogy Korózs András rövid, súlyos betegség után hunyt el november 10-én.

Halála pótolhatatlan veszteség mindannyiunknak, akik benne vezetőnket, kollégánkat, a hazai és nemzetközi kinológia nagy tekintélyű szakemberét és barátunkat tiszteltük és szerettük. Mind a saját, mind a MEOESZ, mind a hazai és nemzetközi kutyás élet részvevőinek nevében őszinte részvétünket fejezzük ki Elnök Úr családja felé

– írta a szövetség, hozzátéve: Korózs Andrást saját halottjuknak tekintik, és búcsúztatásáról később fognak intézkedni. 

A hazai „kutyás” társadalmat megrázta a halálhír, nagyon sokan búcsúztak a közösségi médiában Korózs Andrástól. A Nimród vadászújság nekrológjában azt írták, hogy Korózs András a kinológia (magyarul: kutyatan) „hazai és nemzetközileg is elismert szakembere volt”.

Tenyésztőként elsősorban foxterrierrel foglalkozott, és saját sikerei közül a 2017. évi birminghami Crufts Showt-t tartotta legfontosabbnak, ahol a saját tenyésztésű kutyájával fajtagyőztes címet ért el. A foxterrier mellett német doggal is foglalkozott tenyésztőként, ebben a fajtában Elatus Imperial nevű kutyája „tíz ország championja volt”.

Hirdetés

Mindezek mellett Korózs András az Agria Foxterrier Kennel tulajdonosa is volt, és másfél évtizeden keresztül a Hungária Terrier Klubot is vezette, továbbá küllem- és munkabírói vizsgával rendelkezett, és nemzetközi bíróként bejárta a világot. Szorosan együttműködött a tavalyi „Egy a Természettel” Vadászati és Természeti Világkiállítás szervezőivel, amivel jelentősen hozzájárult a rendezvény sikeréhez.

(Borítókép: Korózs András 2021. december 6-án. Fotó: Mónus Márton / MTI)

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés