Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Szomorú hírt kaptunk! Sajnos ő már nincs közöttünk,szervezete hétfőn adta fel a harcot. Gyászol Kárász Róbert : nagyon megviselte az újabb szörnyű tragédia!
Mindenegyben Blog - 2021. március 28. (vasárnap), 14:59

Szomorú hírt kaptunk! Sajnos ő már nincs közöttünk,szervezete hétfőn adta fel a harcot. Gyászol Kárász Róbert : nagyon megviselte az újabb szörnyű tragédia!

Hirdetés
Hirdetés
2021 már 28

Kárász Róbert egyik közeli barátja hónapok óta betegeskedik, a szervezete hétfőn adta fel a harcot. A tévés bejegyzéséből nem derült ki, hogy a 48 éves barátja miért hunyt el.

A szörnyű hírt a Facebook-oldalán jelentette be, megható szavakkal emlékezett meg róla.

Hirdetés
[ ]

„Múlt héten még annyit mondtál, hogy versenyezzünk, ki gyógyul meg előbb. Mindketten tudtuk a választ, de akartam, hogy küzdj! És küzdöttél is. Mert élni akartál. Mert te, az én barátom, nagy harcos voltál! Tudom, hogy az utolsó hónapokban, hetekben és órákban is itt akartál maradni velünk. Függetlenül attól, hogy minden egyes találkozásunkkor éreztem, hogy a kezed gyengébben szorít, hogy lassabban ölelsz át, és máshogy nézel a szemembe” – írta Kárász a Facebookon.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés