Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Szomorú hírt kaptunk! Sajnos ő már nincs közöttünk! Gyászol Gáspár Győző : nagyon megviselte az újabb szörnyű tragédia!
Mindenegyben Blog - 2021. június 15. (kedd), 12:01

Szomorú hírt kaptunk! Sajnos ő már nincs közöttünk! Gyászol Gáspár Győző : nagyon megviselte az újabb szörnyű tragédia!

Hirdetés
Hirdetés
2021 jún 15

Szomorú hírt kaptunk! Sajnos ő már nincs közöttünk,szervezete hétfőn adta fel a harcot. Gyászol Gáspár Győző : nagyon megviselte az újabb szörnyű tragédia!

Gáspár Győző a 2020 júliusában, tragikus körülmények között elhunyt Bogdán Lászlóra emlékezik, akinek elvesztését a mai napig nem tudta feldolgozni.

Hirdetés
[ ]

Bogdán László több cikluson át volt Cserdi polgármestere, és rengeteget tett a közösségért cigány polgárjogi aktivistaként. 1974-ben született Pécsett, szegény cigány családban nevelkedett, ezen okokból tovább tanulni sem tudott, de önszorgalomból fejlesztette tudását.

1992-ben kezdett el dolgozni a Nokia egyik beszállítójánál, majd az összes lépcsőfokot végigjárva már mint termelési vezető vált meg munkahelyétől.

2002-ben lett Cserdi alpolgármestere függetlenként, 2006-tól haláláig pedig a polgármester volt. Oktatást indított a családoknak háztáji gazdaság üzemeltetéséhez szükséges szakismeretek megszerzésére, majd a falu földjein mezőgazdasági termelésbe kezdtek, a feleslegből pedig országszerte támogatják a szegény családokat. Kertészeti közmunka biztosításával közösen hozták rendbe a falu házait. Tevékenységeinek köszönhetően a korábban az egyik legrosszabb bűnügyi statisztikájú faluban mára a munkanélküliség szinte teljes felszámolásával párhuzamosan, csaknem teljesen megszűnt a bűnözés is. Nagy vitát váltott ki bűnmegelőzési programja: cigány gyerekeket vitt börtönlátogatásra.

Váratlan és hirtelen halálhíre megrázta az országot. 46 éves volt.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés