Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Szomorú hírt kaptunk! Sajnos ő már nincs közöttünk! Gyászol Soltész Rezső : nagyon megviselte az újabb szörnyű tragédia!
Mindenegyben Blog - 2021. június 18. (péntek), 12:14

Szomorú hírt kaptunk! Sajnos ő már nincs közöttünk! Gyászol Soltész Rezső : nagyon megviselte az újabb szörnyű tragédia!

Hirdetés
Hirdetés
2021 jún 18

Soltész Rezső őszintén beszélt az elmúlt két év fájdalmairól, illetve arról, hogyan birkózott meg azzal, hogy 56, együtt töltött év után elvesztette a feleségét.„A gondolat, hogy a Brian élete című film kultikus, Always Look on the Bright Side of Light című dalát magyarra fordítsam, akkor fogalmazódott meg bennem, amikor 2019 novemberében elment a feleségem. Úgy éreztem, ez a dal nekem is szól” – árulta el Soltész Rezső a BEST Magazinnak adott interjújában.

Judittal szinte gyerekként, középiskolában ismerkedtek meg, majd 56 évig voltak együtt. Az énekes úgy érzi, a szerelme most is vele van.

Hirdetés
[ ]

„...Senkit nem engedek a közelembe, élek abban a lakásban, ahol Judittal éltünk, szoktam vele beszélgetni, mindent elmondok neki.”

Rezső szerint nem igazán vannak barátai, mivel nem túl gyakran jártak bulikba, társaságba. Ő és Judit egymás legjobb barátai voltak, számára a felesége élete nagy ajándékának számított.

Judit hosszú betegség után hunyt el, ám volt még egy utolsó üzenete a férjének: arra kérte, ha ő már nem lesz, találjon helyette mást.

„Szó szerint azt mondta, találjak magamnak valakit. De ez képtelenség. Én mindent Juditnak köszönhetek, a sikereimet, a gyerekeimet, a boldogságomat, az életemet, olyan hátországot teremtett, ami nélkül képtelen lettem volna élni. Vágytam a családra, hogy legyen hová mindig hazamenni és ő ezt megteremtette” – mesélte a megtört énekes.

Ez is érdekelheti: Soltész Rezső őszintén vallott az egészségi állapotáról: „Nagyon elfáradt a szívem”

Soltész Rezső úgy érzi, számára minden reggel ajándék. Elárulta, hogy szeretné azt hinni, egyszer még találkozhatnak a szerelmével, de tudja, hogy ez lehetetlen.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés