Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
SZÜLÉS A KÖRFORGALOM KELLŐS KÖZEPÉN !Körforgalomban szülte meg gyermekét egy Csongrád-Csanád megyei édesanya
Mindenegyben Blog - 2022. november 07. (hétfő), 08:45

SZÜLÉS A KÖRFORGALOM KELLŐS KÖZEPÉN !Körforgalomban szülte meg gyermekét egy Csongrád-Csanád megyei édesanya

Hirdetés
Hirdetés
2022 nov 07

SZÜLÉS A KÖRFORGALOM KELLŐS KÖZEPÉN

SZÜLÉS A KÖRFORGALOM KELLŐS KÖZEPÉN
A délelőtti órákban kezdődtek a fájások annál a Csongrád-Csanád megyei kismamánál, aki férjével indult el a kórházba vasárnap. Út közben azonban felgyorsultak az események és megindult a szülés.
Az apa egy körforgalom biztonságos szegletében tudott félreállni, majd a mentők segítségét kérte.
A Mentésirányítás azonnal több egységet, köztük a Szegedi Újszülött Életmentő Szolgálat rohamkocsiját is a helyszínre riasztotta, miközben a rutinos mentésirányító az apukát nyugtatta és instruálta a teendőkre.
Bajtársaink perceken belül helyszínre értek és még a személyautóban világra segítették a kis Áront, aki rögtön fel is sírt. Helyszíni ellátást követően a boldog édesanyát és újszülött gyermekét is stabil állapotban szállíthatták kórházba a mentők. Az újszülöttnek boldog, egészséges életet kívánunk, a szülőknek és a mentésben résztvevőknek gratulálunk!
#mentők #veddészreamentőt
(Képünk nem illusztráció)

Amerikában is történt egy hasonló eset ! 

Videó: a kocsiban született meg a baba

Egy amerikai házaspár gyermeke útban a kórház felé, a kocsiban született meg egy Houston közelében. A felvételből kiderül, hogy az asszony már jó ideje vajúdhatott, mikor autóba ültek, és a szülészet is viszonylag messze lehetett a család otthonától, hiszen a pár már háromnegyed órája úton volt, amikor nem várt fordulatot vettek az események…

Hirdetés

Fotó: YouTube

Lead kép: Bigstock

A cikk nem pótolja a szakorvosi vizsgálatot. A közölt tartalom mindössze általános tájékoztatás, nem használható egészségi problémák, betegségek diagnosztizálására vagy gyógyítására. Az adatok és információk, tanácsok felhasználása a felhasználó felelősségére történik. Kérjük, hogy egyes döntéseinek a meghozatala előtt szükség szerint kérjen közvetlen felvilágosítást az adott témában jártas szakembertől, annak érdekében, hogy az esetleges félreértések elkerülhetők legyenek.

Hirdetés

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés