Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Születendő gyermeke miatt bántják Dér Henit, megmondta erről a véleményét – Ezzel együtt bejelentette a baba nemét is
Mindenegyben Blog - 2021. március 31. (szerda), 13:26

Születendő gyermeke miatt bántják Dér Henit, megmondta erről a véleményét – Ezzel együtt bejelentette a baba nemét is

Hirdetés
Hirdetés
2021 már 31
Hirdetés
[ ]

Születendő gyermeke miatt bántják Dér Henit, megmondta erről a véleményét – Ezzel együtt bejelentette a baba nemét is-nyomj egy szívecskét ,ha egyetértesz vele

Dér Heni életének legszebb időszakában van, hiszen férjével Bakos Gergellyel első gyermeküket várják. A pár rengeteg nehéz időszakot átélt együtt, és óriási volt az örömük amikor megtudták Heni terhes, 4 hónappal a vetélése után.

Az énekesnő boldogságba mégsem lehet teljesen felhőtlen, hiszen nap mint nap kapja a gyűlölködő üzeneteket a közösségi oldalán. A legelkeserítőbb, hogy a gyűlölködés akkor sem csendesedett, amikor Heni tavasszal a vetéléséről vallott, majd pár héttel később újra áldott állapotba került. Mindezek hatására úgy döntött, hogy kisfiát nem mutogatja a közösségi oldalain – minderről a Life TV Bréking című műsorában beszélt.

Rengeteg olyan kommentet kapok mostanában, hogy dögöljek meg a gyerekemmel együtt. Nyilván én se tegnap kezdtem, de nagyon könnyű azt mondani, hogy hozzászólásokat el kell engedni, amikor napi szinten ilyeneket kapsz” – mondta el Heni, aki reménykedik a változásban, és elkezdte kifotózni ezeket a kommenteket, összegyűjti őket, hisz bízik abban hogy ezek nem maradhatnak örökké következmény nélkül.

(femcafe.hu)

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés