Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Szülinapra készültek, halotti tor lett belőle, miután Tamást haza zavarták az orvosok, hogy játsza az eszét. 2 gyermeket hagyott hátra
Mindenegyben Blog - 2022. október 20. (csütörtök), 19:33

Szülinapra készültek, halotti tor lett belőle, miután Tamást haza zavarták az orvosok, hogy játsza az eszét. 2 gyermeket hagyott hátra (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2022 okt 20
Hirdetés
[ ]

llés Tamás (†50) születésnapjára készült a család, ám végül halotti tort kellett ülniük: a férfi bement a kórházba, három nap múlva meghalt.Születésnapi buli helyett halotti tort kellett ülnie az Illés családnak: minden készen állt az 50. születésnapi partira, de Illés Tamás (†50) pár nap híján nem élhette meg az ünneplést.A férfi munkahelyéről ment az egyik nyugat-magyarországi kórház sürgősségijére. Rosszul lett: vért köpött és hányt. Az osztályon megvizsgálták, azt mondták, tüdőgyulladása van, majd elküldték azzal, hogy keresse fel háziorvosát. Három nappal később Tamás meghalt: mint kiderült, vérmérgezést kapott a súlyos, bakteriális eredetű tüdőgyulladás nyomán.– Hétfőn lett ötvenéves a testvérem, majd ugyanazon a héten, csütörtökön rosszul lett.

Pénteken már nagyon súlyos tünetei voltak – emlékezett Illés Péter (37).Testvérének születésnapját a hét végén ünnepelték volna, már mindent előkészítettek. – Szombaton már nem volt vizelete, 65 volt mindössze a vérnyomása, a bőre pedig elszíneződött. Mentőt hívtunk hozzá. Egy másik, területileg illetékes kórházba vitte a szirénázó autó, ahol megállapították: vérmérgezést kapott a bakteriális tüdőgyulladás miatt, amit ha időben észrevesznek, még meg tudják menteni Tamást. Így viszont már nem tudtak segíteni rajta. A testvérem meghalt, itt hagyva ikreit, a 26 éves Andit és Tomit, valamint a hetvenéves anyukánkat – csuklott el Péter hangja.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés