Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
SZÜLŐK FIGYELEM! FONTOS információkat KÖZÖLTEK! EKKOR INDUL A 12 éven aluliak OLTÁSA! >>>> EZEK lesznek a lehetőségei szülőként :
Mindenegyben Blog - 2021. augusztus 10. (kedd), 15:15

SZÜLŐK FIGYELEM! FONTOS információkat KÖZÖLTEK! EKKOR INDUL A 12 éven aluliak OLTÁSA! >>>> EZEK lesznek a lehetőségei szülőként : (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 aug 10

Ősszel engedélyezhetik a 12 éven aluli gyerekek oltását

Gőzerővel zajlik az mRNS alapú oltóanyagok 12 évnél fiatalabbakon végzett klinikai vizsgálata az Amerikai Egyesült Államokban. A vizsgálat azonban annyira szigorú, hogy az eredmények még váratnak magukra.

A 12 és 15 év közötti korosztályt jelenleg kizárólag a Pfizer-BioNTech koronavírus elleni vakcinájával oltják, melynek ilyen jellegű használatát június elsején engedélyezte az Európai Bizottság. A Pfizer és a Moderna

Hirdetés
[ ]

HUMÁN KLINIKAI VIZSGÁLATOK KERETÉBEN MÁR HÓNAPOK ÓTA A FIATALABBAKON IS TESZTELI OLTÓANYAGAIT,

az őszi iskolakezdés rohamos közeledtével pedig egyre sürgetőbbé is vált ezen vizsgálatok eredményének mihamarabbi ismerete.

Az mRNS vakcinákkal folynak a vizsgálatok © MTI

MIKOR OLTHATÓK A 12 ÉV ALATTIAK?

A Pfizer több mint 4600, három korcsoportra bontott gyereket vont be tesztjébe, melynek során az 5-11, valamint a 2-5 éveseket, illetve a fél és 2 év közöttieket külön vizsgálják.

Hirdetés

A LEGIDŐSEBBEK HALMAZÁRA VONATKOZÓ EREDMÉNYEK A TERVEK SZERINT MÁR SZEPTEMBERBEN KÖZÖLHETŐEK LESZNEK,

a 2 és 5 év közöttieket illető eredményekre pedig szintén a közeljövőben lehet számítani – ezzel szemben a legfiatalabbak adatai leghamarabb októberre, novemberre várhatók. Ha minden jól megy, a vállalat már az ősz beköszöntével kérelmezheti a vakcina sürgősségi alkalmazásának engedélyezését.

A klinikai vizsgálat azonban annyira szigorú, hogy az eredmények még váratnak magukra © Bencsik Ádám

MEKKORA DÓZISBAN LESZ HATÉKONY?

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés