Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Te is közöttük vagy? Íme 5 csillagjegy, akikre rámosolyog a szerencse 2022 végén
Mindenegyben Blog - 2022. október 16. (vasárnap), 09:03

Te is közöttük vagy? Íme 5 csillagjegy, akikre rámosolyog a szerencse 2022 végén (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2022 okt 16

Már nem sok van hátra ebből az évből, azonban néhány csillagjegy még az utolsó száz méteren is komoly sikereket ér el. Ők azok, akik nagyon ambiciózusak, kitartóak és vasakarattal rendelkeznek, éppen ezért hatalmas összegeket sikerül megszerezniük egy olyan projektből, amelyen már régóta dolgoznak.

Ők azok, akik meggazdagodnak 2022 végig!

Nagyon türelmes és kitartó személyiség. Addig nem adja fel, amíg el nem éri a célját. Fényűző életre vágyik, és ez pontosan elég motiváció ahhoz, hogy keményen dolgozzon. Általában a szerencse az ő oldalára áll. Mivel keményen dolgoznak ezért a sok befektetett energia és munka után, megkapják méltó jutalmukat is.

Hirdetés
[ ]

Lesz idejük a pihenésre is, de ha már feltöltődtek, akkor ugyan olyan lelkesedéssel tudnak belevágni ismét a munkába, mint előtte. Lételemük a siker és ezért minden követ megmozgatnak. Megérdemlik a bőséget az életükben.

Nagy-nagy szerencse köszönt Rád, ha a bejegyzés kedvelése és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz tovább!

Szenzációs évzáró lesz az Ikrek számára. Nagyon sikeres lesz, főleg anyagilag, azonban mindezt a kemény munkának köszönheti. A csillagok azt javasolják, hogy ne hanyagolja el a testi és lelki egészségét.

Az év hátralevő időszaka kedvező időszak lesz a fejlődésre is, ami lehetővé teszi számukra, hogy a gyakorlatban is megvalósítsák mindazokat a terveket, amelyeket a múltban terveztek. A 2022-es év vége tele lesz ambícióval, kitartással és bátorsággal, természetesen ez a sikert is magával vonzza.

Nagy-nagy szerencse köszönt Rád, ha a bejegyzés kedvelése és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz tovább!

2022 végére semmi anyagi problémája nem lesz, mindezt annak köszönheti, hogy nagyon perfekcionista, és nem elégszik meg a középszerűséggel. A jólét érdekében hajlandó minden változtatást bevetni, ha kell megtanul új dolgokat is. A nyitottságából sokat profitál.

Mivel a Szűz egy alázatos, és kitartó jegy, ezért minden idén befektetett munka megtérülni látszik. Egy dolgot tartsanak szem előtt, a túlzott szerénység nem vezet sikerhez, merjenek kitörni a komfortzónából, merjék megmutatni valódi értékeiket, és ne törődjenek azzal, hogy mit mondanak mások.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés