Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Tegnap ezzel a két gyyerekkel olyat tett EZ a rendőr, amit meg kell tudjanak a felettesei!
Mindenegyben Blog - 2021. május 20. (csütörtök), 08:40

Tegnap ezzel a két gyyerekkel olyat tett EZ a rendőr, amit meg kell tudjanak a felettesei!

Hirdetés
Hirdetés
2021 máj 20
Hirdetés
[ ]

Maga a Rendőr osztotta meg ezt a bejegyzést a facebookon, ahol eldicsekedett vele, hogy mit tett ezzel a két kis gyermekkel. Szerintem ezt el kell olvasd :)"Hogyan szerezz örömöt a gyerkőcöknek? Hát így! 😊😃Állok,vagyis ülök a cégesautóban egy bevásárlóközpont parkolójában.A szokásos dolgomat csinálom az autóban... amikor arra leszek figyelmes,hogy egy apuka és 2 gyerkőce nézi a rendőrautót és közben mutogatnak felém. Nem tulajdonítottam neki nagy szerepet...

Egyszer csak arra leszek figyelmes,hogy valaki kopogtat az ablakon.Kinézek,semmi,mondom biztos képzelődök. Majd amikor lejebb vittem a tekintetemet megláttam a kissrácot. Lehúzom az ablakot erre a kissrác:-Csókojom jendőrfijú! Lacika vagyok. Ha nagy leszek énis jendőr szeretnék lenni,mert szeretem a jendőrautókat! A nagyhugommal megszeretnénk Önt arra a dologra kérni,hogy az apukám le telefonozhatja a rendőr autót? Engemet is meg a nagyhugomat is le telefonozhatja? Viki is szereti ám a rendőr autót!Én: Szia Lacika! Ennek nagyon örülök,hogy rendőr szeretnél lenni! Persze,hogy le telefonozhat titeket édesapátok,hívd ide Vikit.Erre Lacika nagy mosollyal az arcán elkezd a kislány felé rohanni,majd megragadj a nővére kezét és együtt szaladnak felém, közben ordítva hogy "Apa siess te is,te telefonozol minket!!"

Ezek után oda állnak a szolgálatiautó mellé és elkészül az a kép amire mindeddig vártak. Eközben énis lefotóztam őket mert vagányul néztek így ki 😀Persze több kép is készült,mert megengedtem nekik,hogy alaposabban szemügyre vegyék a kocsit. :)Az apuka tiszteletét fejezte ki irántam és megköszönte,hogy így ismeretlenül is foglalkoztam a gyerekek kívánságaival. Lacika is megköszönte. Viki meg azt mondta,hogy sohasem fogja elfelejteni ezt a napot.  "

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés