x

Orosz-ukrán háború - Legfrissebb

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Tegnap ezzel a két gyyerekkel olyat tett EZ a rendőr, amit meg kell tudjanak a felettesei!
Mindenegyben Blog - 2021. május 20. (csütörtök), 08:40

Tegnap ezzel a két gyyerekkel olyat tett EZ a rendőr, amit meg kell tudjanak a felettesei!

Hirdetés
Hirdetés
2021 máj 20
Hirdetés
[ ]

Maga a Rendőr osztotta meg ezt a bejegyzést a facebookon, ahol eldicsekedett vele, hogy mit tett ezzel a két kis gyermekkel. Szerintem ezt el kell olvasd :)"Hogyan szerezz örömöt a gyerkőcöknek? Hát így! 😊😃Állok,vagyis ülök a cégesautóban egy bevásárlóközpont parkolójában.A szokásos dolgomat csinálom az autóban... amikor arra leszek figyelmes,hogy egy apuka és 2 gyerkőce nézi a rendőrautót és közben mutogatnak felém. Nem tulajdonítottam neki nagy szerepet...

Egyszer csak arra leszek figyelmes,hogy valaki kopogtat az ablakon.Kinézek,semmi,mondom biztos képzelődök. Majd amikor lejebb vittem a tekintetemet megláttam a kissrácot. Lehúzom az ablakot erre a kissrác:-Csókojom jendőrfijú! Lacika vagyok. Ha nagy leszek énis jendőr szeretnék lenni,mert szeretem a jendőrautókat! A nagyhugommal megszeretnénk Önt arra a dologra kérni,hogy az apukám le telefonozhatja a rendőr autót? Engemet is meg a nagyhugomat is le telefonozhatja? Viki is szereti ám a rendőr autót!Én: Szia Lacika! Ennek nagyon örülök,hogy rendőr szeretnél lenni! Persze,hogy le telefonozhat titeket édesapátok,hívd ide Vikit.Erre Lacika nagy mosollyal az arcán elkezd a kislány felé rohanni,majd megragadj a nővére kezét és együtt szaladnak felém, közben ordítva hogy "Apa siess te is,te telefonozol minket!!"

Ezek után oda állnak a szolgálatiautó mellé és elkészül az a kép amire mindeddig vártak. Eközben énis lefotóztam őket mert vagányul néztek így ki 😀Persze több kép is készült,mert megengedtem nekik,hogy alaposabban szemügyre vegyék a kocsit. :)Az apuka tiszteletét fejezte ki irántam és megköszönte,hogy így ismeretlenül is foglalkoztam a gyerekek kívánságaival. Lacika is megköszönte. Viki meg azt mondta,hogy sohasem fogja elfelejteni ezt a napot.  "

Hirdetés
Megosztás a Facebookon (0)
Hirdetés
Hirdetés