x

Koronavírus - Legfrissebb

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Teljesen elszabadult a pokol a facebookon -Puzsér Róbertnek nekiment MAJKA !
Mindenegyben Blog - 2022. január 14. (péntek), 21:34

Teljesen elszabadult a pokol a facebookon -Puzsér Róbertnek nekiment MAJKA ! (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2022 jan 14

Puzsér azt is ráolvasta Majkára, hogy csekély teljesítménnyel kaszál nagyot, illetve úgy lett híres, hogy egy valóságshowban lepippantotta egy pornószínésznő.

Majka rövidre zárta a társalgást Puzsér Róberttel

„Kedves „Tanár úr”!

Hirdetés
[ ]

Sosem szóltam vissza még neked ezelőtt. Pedig azt a rengeteg féligazságot (vagy nevezzük inkább faszságnak), amit velem kapcsolatban szó szerint összebüfögtél az elmúlt években, nehéz volt szó nélkül hagyni.

Most is csak azért szólítottalak meg, mert egy olyan embert bántottál, akit pont azért szerettem meg, mert sosem azzal volt elfoglalva, hogy egy másik embert mocskoljon, hanem a saját dolgával foglalkozott. Szerintem sem a génjei, sem intellektusa nem engedné, hogy vitába szálljon egy olyan tenyérbemászó, nyilvánvalóan félőrült, irigy barommal, mint te.

És mivel előző (és egyben utolsó) veled kapcsolatos posztomban jeleztem, hogy a te célod semmi más csak a konfliktus kiélezése, és egyben életben tartása, ezért a továbbiakban nem kívánom a társalgást veled.

Bár sosem tartottam magam „gengszterrappernek”, te mindig annak titulálsz. Ezért kérlek, azt, hogy mennyire vagyok gyáva, tartogasd majd arra az esetre, mikor végre valahára találkozunk a való életben, és majd férfiként kell vállalnod véleményed. Nem lehet ám mindig két pornhub recskázas közt a billentyűzet szent védelme mögé bújni. Nem szeretnék neked csalódást okozni, miként viselkedik egy „gengszterrapper”, mikor egy hozzád hasonló, testnevelésből felmentett hólyag ócsárolja.  Csókolom, Tanár úr”

Majoros Péter bejegyzését itt érheti el:

Hirdetés
Megosztás a Facebookon (0)
Hirdetés
Hirdetés