Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Teljesen elszabadult a pokol a parlamentben -Orbánnak nekimentek -Jakab Péter elmondta az igazságot,íme :
Mindenegyben Blog - 2022. január 15. (szombat), 10:12

Teljesen elszabadult a pokol a parlamentben -Orbánnak nekimentek -Jakab Péter elmondta az igazságot,íme :

Hirdetés
Hirdetés
2022 jan 15

Teljesen elszabadult a pokol a parlamentben -Orbánnak  nekimentek -Jakab Péter elmondta az igazságot,íme : 


Jakab Péter utána járt hogy valójában mennyit csökkent az árstopp miatt az élelmiszerek ára .facebookon közzétette tapasztalatát :

Jakab Péter: Októberben drágábbak voltak a hatósági áras termékek, mint most!


Orbán tegnap nagy bejelentést tett.

 Árstopot rendelt el 6 élelmiszernél, előírva, hogy ezeknek az árát vissza kell vinni a tavaly októberi szintre.

Hol itt az Orbán-trükk

Hirdetés

Ott, hogy ezek a termékek októberben drágábbak voltak, mint most. Vagyis Orbán valójában drágulást jelentett be.


Ma reggel elmentem a boltba, és megnéztem, mit jelent ez a valóságban.

Kristálycukrot ma 255 forintért vettem. Októberben 261 forint volt.

A liszt ma 159 forintba került. Októberben 203 forintba.

A tejért ma 249 forintot fizettem. Októberben 286-ot kellett.

A csirkemell kilója 1469 forintba került. Októberben 1600 forintba.

Hirdetés
[ ]

Egyedül sertéscombot nem találtam olcsóbbat. Ma 1439 forintot kértek érte, októberben 20 forinttal kevesebbet.
Szóval ennyit a nagy árstopról. Orbán előre megy. Árakban. Időben hátra. Köszönjük a hatalmas segítséget így a Fidesz-kormány utolsó két hónapjára.

Áprilistól az új nemzeti egységkormány minden alapvető élelmiszer áfáját csökkenteni fogja, garantálva azt is, hogy a kedvezmény ne az áruházak, hanem a vásárlók pénztárcáját gyarapítsa!


Jólétet minden magyarnak!


Egységben Magyarországért!



A Jobbik elnöke szerint valójában drágulást jelentett be a miniszterelnök, mert októberben többe kerültek az érintett termékek, mint amennyiért ő kedden beszerezte azokat. Jakab Péter a Facebook-oldalán reagált arra, hogy Orbán Viktor szerdán bejelentette, hatósági áras lesz február elsejétől a kristálycukor, a liszt, a tej, a csirkemell, az étolaj és a sertéscomb. Ezeknek az árát a tavaly októberi szintre kell visszavinni. A döntés körül egyelőre sok a kérdőjel, sokan viszont attól tartanak, hogy még inkább elszabadulhat az infláció, más termékek pedig még drágábbak lehetnek a jövőben.

Jakab szerint az „Orbán-trükk” ott van, hogy a termékek októberben drágábbak voltak, mint most. Ő ugyanis elment csütörtök reggel a boltba, és megnézte, miért mennyit kell fizetni. Lisztet 159 forintért vett, miközben októberben 203 volt, tejet 249-ért, pedig három hónapja még 286-ot kértek érte. A csirkemell kilóját 1469-ért látta, miközben októberben 1600-ba került, míg a kristálycukorért most 255-öt fizetett, hat forinttal kevesebbet, mint októberben kellett volna. Egyedül sertéscombot nem talált olcsóbbat, azért ma 1439 forintot kértek, míg októberben hússzal kevesebbet.

A napraforgó-étolajról nem tett említést, az 2021 októberében literenként 713 forintba került. Az egyik csütörtöki fotóján viszont azt látjuk, hogy a hétszáz forintos, tescós napraforgó-étolajra vet egy pillantást. Érdemes megjegyezni, hogy a hasonló, saját márkás termékek általában olcsóbbak a többinél. November 16-án még arról posztolt Jakab, hogy 750 forintért vett egy liter étolajat, két-háromszáz forinttal többért, mint amennyit Németországban vagy Ausztriában fizetnek érte. Az akkor a kezében lévő termék viszont a márkásabb Vénusz étolaj volt. 

„Szóval ennyit a nagy árstopról. Orbán előre megy. Árakban. Időben hátra. Köszönjük a hatalmas segítséget így a Fidesz-kormány utolsó két hónapjára. Áprilistól az új nemzeti egységkormány minden alapvető élelmiszer áfáját csökkenteni fogja, garantálva azt is, hogy a kedvezmény ne az áruházak, hanem a vásárlók pénztárcáját gyarapítsa!” - közölte a Jobbik elnöke.

címlapfotó:illusztráció 

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés