Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Teljesen elszabadult a pokol a parlamentben -Gyurcsánynak nekimentek - Kocsis Máté Gyurcsánynak : Gyurcsány gumilövedékkel és füstgázzal támadtatott ...
Mindenegyben Blog - 2021. május 27. (csütörtök), 15:51

Teljesen elszabadult a pokol a parlamentben -Gyurcsánynak nekimentek - Kocsis Máté Gyurcsánynak : Gyurcsány gumilövedékkel és füstgázzal támadtatott ...

Hirdetés
Hirdetés
2021 máj 27

"Gyurcsány nagyon szépen szokott beszélni az édesanyjáról. Szeretettel és tisztelettel. Megértem, és ez így helyes. A legtöbb ember nagyon szereti az édesanyját.

Én is végtelenül szeretem az anyukámat. Csakhogy az én édesanyámra - sok más emberhez hasonlóan - Gyurcsány gumilövedékkel és füstgázzal támadtatott 2006-ban az Astoriánál. Akkor, amikor a jobboldal az 1956-os forradalom 50. évfordulóját ünnepelte. Ő így ünnepelt." – írta a Fidesz frakcióvezető-helyettese, majd hozzátette, önmagában már ezért elkellett volna Gyurcsánynak "takarodnia" a közéletből.

Ezt nem tudom neki megbocsátani soha, ezért vetem meg végtelenül. Ez minden más bűnénél súlyosabb, és az ügy így lett személyes is folytatta.

"Ez az, amit az őt követő néhány fiatal nem tud, nem emlékezhet rá, mert akkor még csak ovisok lehettek. Nekik ajánlom a most készülő filmet, amely a megtörtént események alapján készül. Nézzék csak meg, kit is szolgálnak." – fejezte be, majd végül köszönetet mondott a hamarosan mozikba kerüli film rendezőjének és a stáb többi tagjának is.

A Fidesz frakcióvezetője egy Facebook-posztban üzente meg a DK elnökének, hogy készülnek.

Hirdetés

Kocsis Máté most egy képet töltött fel a közösségi médiára, amin Gyurcsány Ferenc, valamint a „készülünk a készülőkre felirat található.

Hirdetés

Gyurcsány Ferenc mostanában gyakran oszt meg bejegyzéseket a Facebook-oldalán, amiben azt írja, hogy készülünk, ezzel pedig sikerült felkeltenie sok ember figyelmét. Korábban az ATV Híradó is foglalkozott vele, hogy mit jelenthetnek ezek a posztok. Amiből kiderült, hogy Horn Gábor, a Republikon Alapítvány kuratóriumi elnöke úgy véli: az üzenet a Demokratikus Koalíció saját szavazóinak szól.

Kocsis Máté már korábban is reagált a pártelnök készülésére, amikor megpróbálta kitalálni, hogy hová készülhet.

De nem csak a kormányoldal, hanem ellenzéki politikusok is elkezdtek a DK elnök „készülésével” foglalkozni. Donáth Anna kritikákat fogalmazott meg az ilyen posztok ellen ugyan csak a Facebook-oldalán.

„Aki politikusként arra készül és arra célozgat, hogy a kormány majd heteken, vagy akár néhány hónapon belül megbukik, az az ellenzéki oldal legfontosabb munkáját akarja megspórolni” – olvasható Donáth Anna bejegyzésében.
 

camlapfotó:Illusztráció!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés