Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Teljesen kiakadtak Kiakadtak a nézők, mert Zalatnay Cini playbackről énekelt a Sztárban sztár leszek!-ben (Videó)
Mindenegyben Blog - 2022. november 09. (szerda), 07:58

Teljesen kiakadtak Kiakadtak a nézők, mert Zalatnay Cini playbackről énekelt a Sztárban sztár leszek!-ben (Videó)

Hirdetés
Hirdetés
2022 nov 09

Zalatnay Sarolta és DR. BRS hatalmas bulit hoztak össze a Sztárban Sztár leszek! színpadán, ám a nézők nagyon nem voltak megelégedve az egykori táncdalfesztivál csillagával, kiakadtak azon, hogy az énekesnő playbackről énekelt.

Playbackről nyomta le fellépését a Sztárban sztár leszek!-ben Zalatnay Sarolta és DR. BRS, akik a Várlak még című ikonikus dalt dolgozták fel. A nézők nemcsak ezen akadtak ki, de belekötöttek Zalatnay öltözködésébe, sokan azzal vádolták meg, hogy nem tud méltósággal megöregedni.

“Zalatnay borzasztó volt… playbackre sem tudott megfelelően tátogni… kinézete kritikán aluli ! Kell ez nekünk??” – kérdezte valaki a Sztárban sztár leszek! Facebook oldalán.

Hirdetés
[ ]

“A versenyzőknek 1 hetük van megtanulni 2 dalt, amit élőben adnak elő!!!! A Művésznő egy 50 éves dal refrénjét is playbackben tátogja? Saját szám, magyarul, beöltözés, tánc nélkül, 50 éves tapasztalattal! Elég lett volna egy CD-t küldeni maga helyett. Nem biztos, hogy Ő lesz a jövő énekeseinek példaképe!” – szólt be csípősen egy másik kommentelő.

“Rém kellemetlen volt. Esküszöm izgultam hogy a végéig bírja ki és ne dőljön ki a nagy tátogásba. Szegény levegőt nem tud venni nem hogy énekelni” – írta egy harmadik.“Az egyik kedvenc dalom volt Cinitől anno. Kár volt elrontani. Pláne, hogy a tátogás nem mindig sikerült egyszerre a dallal” – írta egy negyedik.

Volt azonban aki megvédte a 74 éves énekesnőt.

“Teljesen kiakadok azon, ha valakin számon kérik, hogy közel sincs az a hangja, ami fiatal korában volt! JA! ÉN GERENDÁN IS TUDTAM UGRÁLNI FIATAL KORBAN! Jelenleg, szédülök, ha le vagy föl megyek a lépcsőn! A meghívása, főleg tiszteletből történt. Igen is egy ország szerette a hangját, egyéniségét – hogy föl vállalja / fölvállalta Önmagát! Az igen tisztelt Latinovits Művész jut az eszembe, aki megállapította, hogy annyira népszerű, hogy szinte megelőzi / megelőzte Őt! A fénykorában! Ehhez természetesen, hozzájárult az, hogy a Táncdal fesztivál korszakát éltük! Már mindenkinek volt TV-je akinek meg nem, átment a szomszédba TV-ni! Összekovácsolta az embereket! Ez a korosztály, szeretettel nézte a műsort, emlékezve a fiatalságára, előjött emlékere vissza gondolva! Hogy mit kellett volna, meg hogy kellett volna… a rendezőnek….! Aki szerette Őt, az most is szereti! Sok lelkierőt kívánok! Sok Szeretettel! És jó egészséget! Mert bizony idősebb korban van erre még nagyobb szükség!…” – írta egyik rajongója.A Sztárban sztár leszek! után kiderült, Kossuth-díjra jelölték Zalatnay Saroltát.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés