Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Titokban férjhez ment Tóth Gabi! Így mondta ki az igent
Mindenegyben Blog - 2019. október 18. (péntek), 09:27

Titokban férjhez ment Tóth Gabi! Így mondta ki az igent

Hirdetés
Hirdetés
2019 okt 18

Ezért sírt szerelme, Gábor,.

Igazi falusi lagzit szerettek volna Tőth Gabiék, de ez már jövőre marad, ahogy a Best magazinnak elárulták, bepótolják majd. A múlt hétvégén azonban a legnagyobb titokban szűk családi körben kimondták egymásnak az igent. Gabi meg is indokolta, miért.

Hirdetés
[ ]

– Vidéki lány vagyok, szerintem az a normális ha az eljegyzés után jön az esküvő, neki is álltunk azonnal a tervezgetésnek, hetedhét országra szóló lagziról álmodtunk. Mindketten szeretjük és tiszteljük a hagyományokat, mindent alaposan átgondolva megbeszéltünk, például hogyan kér el Gábor az édesapámtól annak szigorú rituáléja szerint - kezdi az énekesnő. A terveket azonban felforgatta az a csoda, amikor kiderült babát vár. A kezdeti rosszullétek alaposan felforgatták a terveket, ezért a nagy lagzit elnapolták, de most, szülés előtt hónappal már olyan jól érezte magát, hogy a hétvégén kimondták a boldogító igent.

A titkos szertartás különös körülmények között Gábor édesapjáék házában, egykori gyermekkora helyszínén zajlott le.

– Gyönyörűen feldíszítették a lakást, Gabi szülei finomabbnál fiatalabb falatokkal készhültek, az anyakönyvvezető pedig házhoz jött.Titokban, szűk családi körben, de annál emelkedettebb hangulatú szertartáson mondhattuk ki a boldogító igent. A feleségem tanúja a keresztanyja Erzsike volt, az enyém a legjobb barátom, Gergő - árulja el Gábor, akinek a legnagyobb ajándék és meglepetés a szertartáson egy videó volt részeben a gyermekkorából, még az édesanyja is látható vllt rajta. – Tízéves voltam, amikor rákban meghalt, a mai napit nagyon hiányzik, de ilyen formán részese lehetett a boldogságomnak, remélem, fentről követi az utamat. Sírtam, de édesapám szemében is láttam a könnyeket. 36 évesen révbe ért a fia, nem mondta ki, de láttam, hogy ezt gondolja. (...) Másodszor akkor potyogtak a könnyeim, amikor az anyakönyvvezető gyönyörű idézetek kíséretében elmondta, vigyázzunk a szerelmünkre, a boldogságunkra. Azt mondta, nem tudja, mi a jó házasság titka, de az ölelésnek az érintésnek nagy ereje van, éljünk vele sokszor és sokat. Még most is párás lett a szemem...

Kapcsolódó cikkünk
VÉGE: Tóth Gabi távozik a nyilvánosságból, a TV2-ből is elviharzik

Ezzel egy korszak zárulhat le. Visszavonul? Jó ideig vagy akár soha nem látjuk többé…?

Ennyi volt Tóth Gabi...

Elolvasom a cikket

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés