x

Orosz-ukrán háború - Legfrissebb

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Több ezer ember kaphat behívóparancsot! ITT A a döbbenetes bejelentés!Magyar fiatalok is kaphatnak behívóparancsot ! Kezdődik ukrán-orosz háború?
Mindenegyben Blog - 2022. február 23. (szerda), 22:40

Több ezer ember kaphat behívóparancsot! ITT A a döbbenetes bejelentés!Magyar fiatalok is kaphatnak behívóparancsot ! Kezdődik ukrán-orosz háború? (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2022 feb 23

Magyar fiatalok is kaphatnak behívóparancsot ! Kezdődik ukrán-orosz háború?

Ukrajnában megkezdődött a tartalékosok behívása Behívót a 18 és 60 év közötti korosztályba tartozó tartalékosok kapnak, tisztek, altisztek és közállományú katonaként leszereltek egyaránt. Megkezdődött szerdán Ukrajnában a hadműveleti állományhoz tartozó tartalékosok behívása szolgálatra – közölte a szárazföldi fegyveres erők sajtószolgálata a Facebookon.

Hirdetés
[

Orosz-ukrán háború - Legfrissebb

]

A híradások szerint Kárpátalján már magyar fiatalokat soroznak be az ukrán hadseregbe, azaz a konfliktusnak van a közvetett mellett közvetlen magyar vonatkozása is. 

Karácsony Gergely is felszólalt:

Kárpátalján több magyar ajkú honfitársunk is él, köztük fiatalok, akik rettegve várják, besorozzák-e őket. Még mindig felfoghatatlan, hogy nem is olyan távol, itt a szomszédunkban, ilyen barbárság megtörténhet. Az európai közösség részeként ki kell állnunk Ukrajna szuverenitásáért, és a leghatározottabban tiltakozni Putyin akciója ellen” – írta szerda esti posztjában a főpolgármester.

Hirdetés

80 ezer orosz katona állomásozik az ukrán határ közelében, és folyamatosan újabb emberek és harci eszközök érkeznek a régióba.Még nem tudni, lesz-e háború, de azt igen, hogy hadsereg már van hozzá, hogy megvívják: a közösségi oldalakra feltöltött videókon jól látszik, mekkora orosz haderő érkezett az ukrán határra.

Évtizedekkel ezelőtt még felderítőgépek, műholdak, kémek vadásztak volna efféle információkra, de a közösségi oldalak idején úgy látszik, ilyesmire nem is mindig van szükség: videók tucatjai mutatják be, mekkora haderő gyülekezik az orosz–ukrán határon.

(A legfrissebb hírek itt)

Ekkora csapatmozgósításra a hidegháború óta nem volt még példa, s kétségtelen, ez már jóval több sima kardcsörtetésné: egy ekkora inváziós hadsereg mozgósítása, az utánpótlás helyszínre szállítása nyilvánvalóan sokmilliárd rubeles költséggel járt, Vlagyimir Putyin orosz elnök valóban hatalmas erőket hozott mozgásba. Az is kétségtelen, hogy – a haderő a felkészültségét és méretét tekintve – bármikor csapást mérhetnek az ukránokra az orosz katonák.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon (0)
Hirdetés
Hirdetés