Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Több ezer ember kaphat behívóparancsot! ITT A a döbbenetes bejelentés!Magyar fiatalok is kaphatnak behívóparancsot ! Kezdődik ukrán-orosz háború?
Mindenegyben Blog - 2022. február 23. (szerda), 22:40

Több ezer ember kaphat behívóparancsot! ITT A a döbbenetes bejelentés!Magyar fiatalok is kaphatnak behívóparancsot ! Kezdődik ukrán-orosz háború? (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2022 feb 23

Magyar fiatalok is kaphatnak behívóparancsot ! Kezdődik ukrán-orosz háború?

Ukrajnában megkezdődött a tartalékosok behívása Behívót a 18 és 60 év közötti korosztályba tartozó tartalékosok kapnak, tisztek, altisztek és közállományú katonaként leszereltek egyaránt. Megkezdődött szerdán Ukrajnában a hadműveleti állományhoz tartozó tartalékosok behívása szolgálatra – közölte a szárazföldi fegyveres erők sajtószolgálata a Facebookon.

Hirdetés
[ ]

A híradások szerint Kárpátalján már magyar fiatalokat soroznak be az ukrán hadseregbe, azaz a konfliktusnak van a közvetett mellett közvetlen magyar vonatkozása is. 

Karácsony Gergely is felszólalt:

Kárpátalján több magyar ajkú honfitársunk is él, köztük fiatalok, akik rettegve várják, besorozzák-e őket. Még mindig felfoghatatlan, hogy nem is olyan távol, itt a szomszédunkban, ilyen barbárság megtörténhet. Az európai közösség részeként ki kell állnunk Ukrajna szuverenitásáért, és a leghatározottabban tiltakozni Putyin akciója ellen” – írta szerda esti posztjában a főpolgármester.

Hirdetés

80 ezer orosz katona állomásozik az ukrán határ közelében, és folyamatosan újabb emberek és harci eszközök érkeznek a régióba.Még nem tudni, lesz-e háború, de azt igen, hogy hadsereg már van hozzá, hogy megvívják: a közösségi oldalakra feltöltött videókon jól látszik, mekkora orosz haderő érkezett az ukrán határra.

Évtizedekkel ezelőtt még felderítőgépek, műholdak, kémek vadásztak volna efféle információkra, de a közösségi oldalak idején úgy látszik, ilyesmire nem is mindig van szükség: videók tucatjai mutatják be, mekkora haderő gyülekezik az orosz–ukrán határon.

(A legfrissebb hírek itt)

Ekkora csapatmozgósításra a hidegháború óta nem volt még példa, s kétségtelen, ez már jóval több sima kardcsörtetésné: egy ekkora inváziós hadsereg mozgósítása, az utánpótlás helyszínre szállítása nyilvánvalóan sokmilliárd rubeles költséggel járt, Vlagyimir Putyin orosz elnök valóban hatalmas erőket hozott mozgásba. Az is kétségtelen, hogy – a haderő a felkészültségét és méretét tekintve – bármikor csapást mérhetnek az ukránokra az orosz katonák.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés