Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Több mint 57 év korkülönbség egyáltalán nem zavarja a szerelmeseket.Megkérte 76 éves szerelme kezét egy 19 éves tini - a kommentelők szétszedték őket
Mindenegyben Blog - 2023. február 04. (szombat), 21:18

Több mint 57 év korkülönbség egyáltalán nem zavarja a szerelmeseket.Megkérte 76 éves szerelme kezét egy 19 éves tini - a kommentelők szétszedték őket

Hirdetés
Hirdetés
2023 feb 04

Több mint  57 év korkülönbség egyáltalán nem zavarja a szerelmeseket.Megkérte 76 éves szerelme kezét egy 19 éves tini - a kommentelők szétszedték őket!

Hirdetés
[ ]
Az 57 év korkülönbség egyáltalán nem zavarja a szerelmeseket.

A 19 éves Giuseppe D'Anna és 76 esztendős barátnője között dúl a szerelem, nemrégiben pedig úgy döntöttek, hogy kapcsolatukat egy magasabb szintre emelik. Az olasz influenszer srác ugyanis megkérte szerelme kezét, melyről videó is készült.

A TikTokon több mint 200 ezer követővel rendelkező Giuseppe videóját - melyben egy hatalmas csokor szív alakú lufival a kezében térdre ereszkedik az idős nő előtt, majd később megmutatják az eljegyzési gyűrűt is - már 16 millióan látták.

A kommentelők egy része gratulálta a szerelmeseknek, azonban akadnak olyanok is, akik furcsállják a dolgot. Az egyik hozzászóló rámutatott, hogy az asszony akár a fiatal férfi dédnagymamája is lehetne, őket azonban nem zavarja az 57 év korkülönbség - írja a The Sun.

De persze sokan támogatják is a szerelmeseket, és azt mondják: nem a korkülönbség számít, hanem csak az, hogy egymásra találtak. Ne foglalkozzanak az internetes trollokkal, és legyenek nagyon boldogok.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés