Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Tóth Dávid egy szót sem szólhat Csollány Szilveszter haláláról
Mindenegyben Blog - 2022. február 22. (kedd), 09:38

Tóth Dávid egy szót sem szólhat Csollány Szilveszter haláláról

Hirdetés
Hirdetés
2022 feb 22

Hétfőn újabb versenyzők érkeznek az Exatlon All Star csapataiba, egy a Kihívókhoz, egy a Bajnokokhoz. Tóth Dávid a bajnokok csapatát erősíti, ám a verseny által generált terhek mellett, az egykori olimpikonnak egy másik, hatalmas súly is nehezedik a vállára: egyetlen szót sem szólhat ugyanis Csollány Szilveszter haláláról.

Mint ismert januárban, a koronavírus-fertőzés következétében elhunyt Csollány Szilveszter. Az olimpiai bajnok tornász korábban részt vett az Exatlon Hungary második évadában, a halálát követően pedig a műsor szerkesztői úgy határoztak, hogy a versenyben lévő játékosokkal nem osztják meg a fájdalmas hírt, erről egy Instagram feltöltött videóban számolt be Monoki Lehet és Nagy Réka.

A frissen érkező versenyzők azonban nyilvánvalóan tudnak a sportoló haláláról, azonban azt társaik előtt titokban kell tartaniuk. Ez Dávid számára azért is lehet különösen fájdalmas, mert ő maga is remek kapcsolatot ápolt Csollány Szilveszterrel, továbbá két játékostársa, Kempf Zozo és Busa Gabi is közel álltak a tornászhoz a második évad során.

Hirdetés
[ ]

Tóth Dávid egyébként az olimpikon halálakor megható sorokkal búcsúzott a közösségi oldalán, mínt írta: “Felfoghatatlan, hogy elmentél Szilas, ugyanis a mai napig csak azt a lehetőséget tudtam elképzelni, hogy felépülsz. Fiatalkorom ikonja vagy, felnőttként pedig barátok lettünk. Utoljára novemberben találkoztunk, beültünk ebédelni egyet, emlékszem bolognait kértél. Nem akartad túlspilázni, nem úgy, mint amikor te sütöttél, főztél nekünk valami elképesztően finomat. A sok nagyszerű emlék és a végtelen jóindulat, kedvesség, ami eszembe jut ha rád gondolok. Hihetetlen, hogy nem vagy többé. Rettenetesen fogsz hiányozni!”

Hirdetés

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Tóth Dávid (@davidtoth_kayak) által megosztott bejegyzés

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés