Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Tóth Andi: ne bántsanak azért, mert mert erős karakter vagyok
Mindenegyben Blog - 2023. február 05. (vasárnap), 23:05

Tóth Andi: ne bántsanak azért, mert mert erős karakter vagyok

Hirdetés
Hirdetés
2023 feb 05

Tóth Andi neve 15 éves kora óta a köztudatban van, elsőként az X-faktor színpadán mutatta meg énektudását, azután pedig már nem volt megállás, felépítette karrierjét Magyarországon. Véleménye szerint sokan nem tudják elfogadni vele kapcsolatban, hogy ő egy őszinte, erős nő, aki nem törődik vele, hogy mit gondolnak a kinézetéről, vagy éppen a beszédstílusáról, amiért sok kritikát kap.

Hirdetés
[ ]

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

👑ᴀᴛᴏᴛʜᴀɴᴅɪ👑 (@tothandi.andee) által megosztott bejegyzés

„Ezen sokat gondolkoztam, talán azért, , és mert erős karakter vagyoknem sok ilyet ismerek. Sose tudtam magam megjátszani, kimondom, amit gondolok, úgy öltözöm, amit érzek, azt énekelek, amit szeretnék, olyan kifejezéseket használok, amiket szeretnék, és ez nem feltétlenül szimpatikus sok embernek” – tette hozzá az énekesnő Lékai-Kiss Ramónának. Az énekesnő elárulta, hogy kapcsolatát Marics Petivel, illetve a közeli barátaival való magánéletét nem feltétlen szeretné kiteregetni a média számára, ezért tűnhet úgy, mintha kerülné a nyilvánosságot. Ráadásul most egy új sorozatban fog szerepelni komolyabb szerepben, és régóta vágyott már rá, hogy kipróbálhassa magát színésznőként is.

A teljes interjút itt tudjátok megtekinteni:

Kapcsolódó cikkünk
Szörnyű hír érkezett!Meghalt !Tóth Andi kamerák előtt zokogásban tört ki a tragikus hír hallatán

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés