Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Tóth Gabi nyilvánosan levetkőzött! 1 szál bugyira vetkőzött a kamerának ….ITT a felvétel – addig nézd meg, amíg le nem törlik!
Mindenegyben Blog - 2021. május 15. (szombat), 08:48

Tóth Gabi nyilvánosan levetkőzött! 1 szál bugyira vetkőzött a kamerának ….ITT a felvétel – addig nézd meg, amíg le nem törlik!

Hirdetés
Hirdetés
2021 máj 15

Tóth Gabi megmtatja nőiességét ,nem rejti el boldogságát és bátran meg meri élni a nőiességét Tóth Gabi, aki a közösségi oldalán egy megindító posztban a követőtáborát is erre ösztönzi.

„Elfogyott a tejpép.., Kiugrok a boltba... Szép napot nektek is.. Na, de viccet félre... Van egy ilyen is bennem... a tánc iránti szeretetem, a nőiességem megélése... mert mindnyájan megélhetjük! Szokták mondani, hogy »jó , de neked könnyű«. Nem! Mindnyájan cipelünk terheket, mindnyájan küzdünk magunkkal, az élet nehézségeivel.. Viszont nekem a környezetemben olyan emberek maradtak, akik emelnek és hátországként mögöttem állnak... engedem, hogy emeljenek! A mai világban sokszor alárendeljük magunkat másokért... azért, hogy ne fájjon a másiknak, ha jól vagyunk, hogy szépnek érezzük magunkat... nem merünk jól lenni magunkkal, mert sokan vannak, akik nincsenek jól... ezzel a posztommal csak annyit szerettem volna nektek üzenni, hogy megérdemlitek az önbizalmat, önszeretetet! Hisz biztos vagyok benne, hogy nem kevés fájdalmon, küzdelmen, önreflexión mentetek át ahhoz, hogy szeressétek magatokat! Ez a ti érdemetek! Mindenkinek ott a lehetőség! Nem rejthetjük el a magunk boldogságát azért, hogy másoknak jobb legyen... Nagyon nagy elismerés jár mindenkinek a belső munkájáért! Kemény meló van mögötte” – írta friss posztjában Tóth Gabi, aki szettje és bomba alakja miatt sorban zsebelte be a dicséreteket.

Hirdetés
[ ]

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

tothgabi (@tothgabi) által megosztott bejegyzés

Kapcsolódó cikkünk
VÉGE: Tóth Gabi távozik a nyilvánosságból, a TV2-ből is elviharzik

Ezzel egy korszak zárulhat le. Visszavonul? Jó ideig vagy akár soha nem látjuk többé…?

Ennyi volt Tóth Gabi...

Elolvasom a cikket

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés