Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Tragédia az M1-esen: 5 halálos, 1 súlyos, 43 személyi sérülés.....
Mindenegyben Blog - 2022. március 30. (szerda), 11:16

Tragédia az M1-esen: 5 halálos, 1 súlyos, 43 személyi sérülés..... (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2022 már 30

Közutas tragédia az M1-esen: videóban üzent a megrendült mentős

Az M1-es autópályán tavaly októberben történt tragikus balesetnél Böősi Zoltán mentőtechnikus is a helyszínen volt. Most fontos kéréssel fordult az autósokhoz videóban.

Az autópályákon sajnos nem ritka, hogy az adott szakaszon dolgozó Magyar Közút munkatársait éri baleset, olykor ráadásul tragikus kimenetelű. Ez történt 2021. októberében is, amikor az M1-es lébényi szakaszánál egy kamion a közút munkagépének ütközött. A balesetben a közútkezelő egyik munkatársa vesztette életét.

Akkor a helyszínen volt Böősi Zoltán, az Országos Mentőszolgálat mentőtechnikusa, aki önként jelentkezett a Közútnál és videóban üzen a közlekedőknek, arra kérve őket, hogyha közutas autót látnak, lassítsanak és tartsák be a szabályokat. Kérése különösen aktuális, ugyanis országszerte elindultak a tavaszi útfelújítások és mérnökségi javítási munkák, így sok helyen találkozhatnak a közlekedők az úton dolgozókkal.

Hirdetés

A tavaly októberi szerencsétlenségben a kamion akkora sebességgel csapódott a munkaterületet ütközési energiaelnyelő modullal felszerelt több tíz tonnás teherautónak, hogy az az oldalára borult. A teherautó előtt lévő brigádszállító járműnél tartózkodó egyik szakember a gép alá szorult, életét már nem tudták megmenteni.

Hirdetés
[ ]

– Láttam azt, hogy milyen pusztítást tud végezni egy kamion vagy akár egy személyautó is, ha nekiütközik egy másik járműnek. Több bajtársammal is ott voltunk tavaly októberben az M1-es autópálya 146-os kilométerszelvényében történt szerencsétlenség helyszínén – kezdte Böősi Zoltán, aki látva a történteket már kollégáival is biztonságot fogja a szeme előtt tartani.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés