Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Tragédia, meghalt Várkonyi András lánya !Várkonyi András először beszélt a mérhetetlen fájdalomról, amit lánya elvesztése jelent.
Mindenegyben Blog - 2022. november 26. (szombat), 17:42

Tragédia, meghalt Várkonyi András lánya !Várkonyi András először beszélt a mérhetetlen fájdalomról, amit lánya elvesztése jelent. (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2022 nov 26

Várkonyi András először beszélt a mérhetetlen fájdalomról, amit lánya elvesztése jelent.

Szülő nem temetheti el gyermekét, ez a világ rendje. Amikor ez mégis megtörténik, az az élet legnagyobb fájdalma. Várkonyi András négy éve veszítette el felnőtt lányát. Először szólal meg a tragédia óta, azt mondja, talán tud segíteni a sorstársainak.

Hirdetés
[ ]

"Egybefolytak a napok, az órák, az éjszakák és a nappalok, és egyszer valóban elment szegény. Nem hittük el, hogy létezik ilyen. Az ember védekező képessége ebből indul ki, hogy velem ez nem történhet meg" - kezdte megtörten a visszaemlékezést a színész a Tények Plusznak.

Várkonyi András 4 évvel ezelőtt veszítette el 39 éves lányát, Andreát. Nem tud róla múlt időben beszélni, emléke minden nap vele van.

"Nagyon színes egyéniség volt, nagyon szerették a kollégák is. Többen mondják, hogy a betegségébe közrejátszott az ő belső frusztrációja, hogy nem játszhatott főszerepeket, hogy nem vették fel a főiskolára. Ő nem tartotta magát sikeresnek. Kívülről ő sikeresebbnek látszott, mint amilyennek ő érezte magát. És elképzelhető, hogy szomatikusan ez érintette őt."

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Kapcsolódó cikkünk
Várkonyi András: A Barátok közt Vili bácsijának mindössze ennyi jutott - Megalázóan kevés nyugdíjat kap Várkonyi András...

Barátok közt Vili bácsija még 74 évesen is rengeteget dolgozik

A Barátok közt népszerű szereplője, Vili...

Elolvasom a cikket
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés