Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Tragikus hirtelenséggel, 44 évesen ment el Albert Györgyi
Mindenegyben Blog - 2021. június 11. (péntek), 11:50

Tragikus hirtelenséggel, 44 évesen ment el Albert Györgyi

Hirdetés
Hirdetés
2021 jún 11
Hirdetés
[ ]

„Homlokomra csaptam, hogy épp 30 éve, azaz június 10-én voltam először a televízió képernyőjén – nosztalgiázott Szily Nóra közösségi oldalán. - A Magyar Televízió - akkor még MTV1-es csatornáján aznap induló új, a Reggel című műsorban én lehettem, aki elsőként köszönthette a nézőket. Ha tudnátok mennyire izgultam, és milyen boldog voltam a bizalomért. Két és félórás élő adásban, vagyis mélyvízben kezdtem. Kereskedelmi tévék még nem is voltak, ahogy internet sem. Szeretnék valakit meg- és felidézni. Ő is benne volt a kezdő csapatban. Okos, művelt, szeretnivaló, felejthetetlen. A telefonszáma még mindig megvan… nem bírom törölni. Albert Györgyi. Szeretés van.”

Albert Györgyi éppen egy tévés felvételre indult, mikor egy taxiban rosszul lett és leállt a szíve. Egy órán át próbálták újraéleszteni, de hiába tettek meg mindent a kiérkező mentősök, a diagnózis szerint légzési és keringési elégtelenség okozta a halálát. Az összes hazai komoly rádiónak, televíziónak, újságnak dolgozott korábban. Szinte minden kollégája értetlenül állt a váratlan tragédia előtt.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés