Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Tudtad? Nem az alkohollal és nem a cigivel, hanem Ezzel árthatsz a legtöbbet az egészségednek! 5 perc alatt képes az immunrendszeredet blokkolni! Döbbenet!
Mindenegyben Blog - 2020. október 01. (csütörtök), 17:44

Tudtad? Nem az alkohollal és nem a cigivel, hanem Ezzel árthatsz a legtöbbet az egészségednek! 5 perc alatt képes az immunrendszeredet blokkolni! Döbbenet!

Hirdetés
Hirdetés
2020 okt 01
Hirdetés
[ ]

Dr. D.C Dulcan szerint, a sok idegeskedés, a félelem, az irigység, a féltékenység és a bizalomhiány és minden más rossz érzelem savassá változtatják a szervezet pH értékét, ami rengeteg betegséghez vezethet. A depresszió mellett más betegségek is kialakulhatnak. Tudtad, hogy a félelem szörnyen rossz hatással van a szervezetre? Egy kísérletben ketrecbe zártak egy bárányt, mellé egy másik ketrecbe egy farkast. A bárány rövid idő alatt elpusztult a stressztől. Minden lelki gond betegséghez vezet, ami akár rögtön, vagy később is kitörhet a lehangolt személyen.

Meg kell próbálni nem idegeskedni. Amikor valaki megbánt, próbálj meg neki megbocsájtani, gondolj arra, hogy egyszer majd ő is megérti, hogy milyen rossz érzés, amikor valakit bántanak. A megbocsájtás a szervezet pH értékét normálissá változtatja. Nem lehet elkerülni minden rossz érzést, de tisztában kell lenni vele, hogy minden perc idegeskedés, vagy rossz érzelem, a sejtek életét csökkenti.

A feszültség tönkreteszi az embereket. Ha nem tehetjük meg, hogy időnként elmenjünk pár napra pihenni, akkor legalább napi pár percet szánjunk lazításra. Nézzünk ki az ablakon, vegyük észre a csodás dolgokat. Ahelyett, hogy több kávét innánk és fáradtan néznénk a monitort, igyunk egy teát és ne csináljunk semmit néhány percig. Idővel meg lehet tanulni relaxálni. Csukd be a szemed és képzeld el, hogy minden lélegzetvétellel áramlik ki belőled a fáradtság és az idegeskedés. Fejleszd ki a saját relaxációs technikádat. Ha megtanulsz lazítani, a fájdalmakat is könnyebben elűzheted a testedből, nem kell mindig gyógyszert bevenni, ha fáj valamid.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés