Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
ÚJ FIZETNIVALÓ A MAGYAROKNAK! Hoppá! 5000 forintos FIZETNIVALÓ , amit családok, nyugdíjasok millióinak kötelező lesz befizetni! EZT az 5 EZER FORINTOT valószínűleg Önnek is be kell fizetni! >>>
Mindenegyben Blog - 2022. július 20. (szerda), 09:15

ÚJ FIZETNIVALÓ A MAGYAROKNAK! Hoppá! 5000 forintos FIZETNIVALÓ , amit családok, nyugdíjasok millióinak kötelező lesz befizetni! EZT az 5 EZER FORINTOT valószínűleg Önnek is be kell fizetni! >>>

Hirdetés
Hirdetés
2022 júl 20
ÚJ FIZETNIVALÓ A MAGYAROKNAK! Hoppá! 5000 forintos FIZETNIVALÓ , amit családok, nyugdíjasok millióinak kötelező lesz befizetni!
EZT az 5 EZER FORINTOT valószínűleg Önnek is be kell fizetni! >>>

Jöhet az ötezer forintos bérlet a közösségi közlekedésben? Ez a párt bevezetné

A közösségi közlekedésben általános érvényű, ötezer forintos "klímabérlet" bevezetését szorgalmazza az energiaválság ellen az LMP. Bakos Bernadett, az ellenzéki párt országgyűlési képviselője szombati – online követhető – sajtótájékoztatóján kiemelte: rövid távon segíteni szeretnék a rászorulókat, a magas benzinárak miatt hátrányt szenvedőket.

Az MTI cikke szerint hosszú távon pedig segíteni kívánják a fenntarthatósági szempontokat, a "zöld átállást" – fűzte hozzá. A klímabérlet olyan országosan megvásárolható, egységesen ötezer forintba kerülő bérlet lenne, amely minden tömegközlekedési eszközre érvényes lenne. Az LMP-s képviselő rámutatott: ehhez hasonló szabályozást nemrég fogadtak el Németországban.

Hirdetés
[ ]

A klímabérlet azért is jó megoldás, mert álláspontjuk szerint a jövő nem az autós, hanem a tömegközlekedésé. Kitért arra is, hogy első lépésként három hónapos átmeneti időszakra vezetnék be a klímabérletet, és utána valódi, társadalmi vitát folytatnák arról, hogy fennmaradjon-e.

Hirdetés

A kedvező tarifa mellett ugyanis fejleszteni szükséges a közösségi közlekedést is, mert akármilyen olcsó, vannak olyan területek Magyarországon, ahol nem jelent minőségi alternatívát az autós közlekedéssel szemben, A klímabérlet költségeit a központi büdzséből finanszíroznák, nem a „kivéreztetett önkormányzatok, vagy a csőd szélén álló közlekedési vállalatok” viselnék – mondta.

Akció a villamoson: ismét a BKK járatain csaptak le a rendőrök, elkaptak egy körözött bűnözőt is – videó

Akció a villamoson: ismét a BKK járatain csaptak le a rendőrök, elkaptak egy körözött bűnözőt is – videó

A lehetséges megoldások között említette a nagy szennyező vállalatok társasági adójának 25 százalékra emelését. Csak a Moltól beszedett extrabevétel fedezné a költségeket, és még maradna is belőle.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés