Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
ÚJ FIZETNIVALÓ A MAGYAROKNAK! Hoppá! 5000 forintos FIZETNIVALÓ , amit családok, nyugdíjasok millióinak kötelező lesz befizetni! EZT az 5 EZER FORINTOT valószínűleg Önnek is be kell fizetni! >>>
Mindenegyben Blog - 2023. július 03. (hétfő), 09:31

ÚJ FIZETNIVALÓ A MAGYAROKNAK! Hoppá! 5000 forintos FIZETNIVALÓ , amit családok, nyugdíjasok millióinak kötelező lesz befizetni! EZT az 5 EZER FORINTOT valószínűleg Önnek is be kell fizetni! >>> (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2023 júl 03

Egyre valószínűbb, hogy hamarosan Magyarországon is bevezetik az olcsó klímabérletet. Németországban már van ilyen, kilenc euróba kerül, és igen népszerű. Itthon az LMP kampányol vele; a zöldpárt ötezer forintos bérlettel szoktatná át az autósokat a tömegközlekedésre. A kormány vizsgálja a német példát, de még kivár.

Hirdetés
[ ]

Az Országgyűlésben az LMP képviseletében ezúttal Kanász-Nagy Máté tett javaslatot arra, hogy német mintára vezessék be Magyarországon az olcsó tömegközlekedési klímabérletet.

  • „Az első és talán a legfontosabb érvem, hogy segít minket megszabadítani a benzingőztől, a folyamatos dugóktól, a zajtól, és csökkenti az autós közlekedés károsanyag-kibocsátását.
  • A második nagyon fontos érvem, hogy azonnali költségcsökkenést hozna a klímabérlet bevezetése magyar családok százezreinek.
  • A harmadik fontos érvem, hogy a klímabérlet bevezetése egyértelműen segíti az energiafüggetlenedésünket, hiszen tudjuk azt, hogy az autós közlekedés súlyosan kőolajfüggő, benzinfüggő. De hadd jegyezzem meg, hogy az elektromos autók sem jelentenek igazi megoldást, hiszen az elektromos autók áramfüggőek, és az akkumulátorok előállítása, működtetése, pláne az életciklusuk végén óriási környezetpusztító hatást váltanak ki. Ez sem igazi megoldás.

A közösségi közlekedés fejlesztése az igazi megoldás, éppen ezért kérdezem a tisztelt kormány képviselőjét: tanulmányozták-e a német példát, hol tart ez a folyamat, mikor lesz nálunk is hatalmas siker a klímabérlet bevezetése, mikor fogják a közösségi közlekedés zöld és fenntartható átállását támogatni az LMP által javasolt klímabérlet bevezetésével?” – mondta Kanász-Nagy Máté.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés