Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
ÚJ RENDELET! HÁZIBULIT, SZALONNASÜTÉST SZERVEZEL A NYÁRRA? 500 EZER FORINT BÍRSÁGOT KAPHATSZ ÉRTE! MUTATJUK MILYEN ENGEDÉLY SZÜKSÉGES HOZZÁ:
Mindenegyben Blog - 2022. május 21. (szombat), 21:11

ÚJ RENDELET! HÁZIBULIT, SZALONNASÜTÉST SZERVEZEL A NYÁRRA? 500 EZER FORINT BÍRSÁGOT KAPHATSZ ÉRTE! MUTATJUK MILYEN ENGEDÉLY SZÜKSÉGES HOZZÁ: (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2022 máj 21

ÚJ RENDELET! HÁZIBULIT, SZALONNASÜTÉST SZERVEZEL A NYÁRRA? 500 EZER FORINT BÍRSÁGOT KAPHATSZ ÉRTE! MUTATJUK MILYEN ENGEDÉLY SZÜKSÉGES HOZZÁ: 

ÚJ RENDELET! HÁZIBULIT, SZALONNASÜTÉST SZERVEZEL A NYÁRRA? 500 EZER FORINT BÍRSÁGOT KAPHATSZ ÉRTE! MUTATJUK MILYEN ENGEDÉLY SZÜKSÉGES HOZZÁ: – LEGYEN KEDVES EGY MEGOSZTÁSSAL FEJEZZE KI AZ, AKI NEM ÉRT EGYET A JÚNIUS 1-ÉN HATÁLYBA LÉPŐ TÖRVÉNNYEL!

Hirdetés
[ ]

ÚJ RENDELET! Házibulit szervezel a nyárra? 500 ezer forint bírságot kaphatsz érte! Mutatjuk milyen engedély szükséges hozzá: – Osszátok meg és kerüljétek el a bírságokat!2018. június 1-től egy új rendelet lép életbe, mely minden magyar embert érint.

Írja az egyik portál, ahol gyakran jelennek meg megtévesztő cikkek! Ez sem igaz, így ebben a formában!!!!!

A valóság ez :

Egy kérdőívre rá kell írni a buli idejét, a résztvevők létszámát és a szórakoztató elemeket is.Önkormányzati rendeletben szabályozzák a házibulikat Törtelen. A Pest megyei faluban az utóbbi időkben megszaporodtak a több­napos, hangos családi összejövetelek. Ami zavarja a szomszédok nyugalmát. – Csak jegyzői engedéllyel lehet házibulizni Törtelen.Nem megtiltani, csak szabályozni szeretnénk a magánrendezvényeket – szögezi le Búcsús Tamás jegyző,írja a borsonline.hu

– Legutóbb két hete volt egy péntek déltől szombat estig tartó házibuli, ahová háromszor kihívták a polgárőröket. Szeretnénk biztosítani az embereknek a pihenéshez való jogát is. Nem csak egy-két családról van szó, a hangoskodás több utcában is probléma.A jövőben például egy ballagási buli úgy fog kinézni a faluban, hogy 15 nappal előtte részletes bejelentést kell róla tenni a polgármesteri hivatalban. A várható eseményről tájékoztatják a szomszédokat. A korábbi tervezetben az is szerepelt, hogy a szomszédok írásos beleegyezése is szükséges a partihoz, ezt azóta kihúzták.

Hirdetés
Hirdetés