Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
ÚJ SZABÁLYOK! ITT AZ MTI híre : Drámai bejelentést tettek ma délelőtt >>>Müller elmondta, EZEKET a korlátozásokat kell bevezetni SÜRGŐSEN :
Mindenegyben Blog - 2020. október 15. (csütörtök), 15:13

ÚJ SZABÁLYOK! ITT AZ MTI híre : Drámai bejelentést tettek ma délelőtt >>>Müller elmondta, EZEKET a korlátozásokat kell bevezetni SÜRGŐSEN :

Hirdetés
Hirdetés
2020 okt 15

Már nem csupán fenyegető veszély, hanem tény, hogy exponenciálisan növekedik az új típusú koronavírussal fertőzöttek száma Németországban – jelentette ki a német kancellár szerda este Berlinben.-írja a z infostart.hu.

Németország “gazdaságilag sem engedhet meg magának” még egy általános zárlatot,mint kora tavasszal, a járvány első hullámának idején.

Hirdetés
[ ]

A tartományi kormányfők állandó egyeztető fóruma – az úgynevezett miniszterelnöki konferencia (MPK) – és a kancellár megbeszélésén megállapodtak a leginkább fertőzött térségekben, az úgynevezett hotspotokban alkalmazandó új szabályokról, amelyek a

többi között a vendéglátóhelyek nyitvatartásának és a nem egy háztartásban élők találkozásának korlátozásáról szólnak.

Főleg a szórakozás, az alkoholfogyasztással járó közös ünneplés területén mutatkoznak gondok, így most itt kell szigorításokat bevezetni – fejtette ki Michael Müller, aláhúzva: mindenkinek meg kell érteni, hogy egy világméretű egészségügyi válságot nem lehet korlátozások nélkül megoldani.

Az elmúlt napokban hallottuk azt is, hogy propagálnak egy orrsprayt a koronavírus ellen. Ez a kísérleti stádiumban lévő sprayről beszélnek, ez azonban kutatás alatt van, laboratóriumi körülmények között kísérleteznek vele, de klinikailag még nem bizonyított a hatása. Ezért óva intek mindenkit attól, hogy túl sűrűn és egyáltalán használja, hiszen ez egy allergia elleni spray, amely még bizonyítékokra vár, hatékonyság oldaláról - magyarázta Müller Cecília.

Ellenkezőleg: ártani is tudunk vele. Ha túl gyakran használunk egy ilyen sprayt, akkor kiszárad az orr nyálkahártyája és ez kedvező alapot biztosít a korokozók megtelepedéséhez

- figyelmeztetett.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés