Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Új szolgáltató: 0 forint a havidíj, korlátlan a mobilnet
Mindenegyben Blog - 2019. május 27. (hétfő), 22:34

Új szolgáltató: 0 forint a havidíj, korlátlan a mobilnet (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2019 máj 27

A magyarországi piacon szokatlanul kedvezményes ajánlattal indította el hétfőn régóta várt saját mobilszolgáltatását a vezetékes piacon évek óta menetelő Digi.

Hirdetés
[ ]

A jelenlegi tervek szerint csak év végéig él, addig viszont vélhetően rengeteg embert von majd be a négyévnyi tervezés után május 27-én elindult Digi Mobil első tarifája. A telekommunikációs vállalat tájékoztatása szerint azok a Digi- vagy Invitel-ügyfelek, akik már rendelkeznek legalább egy vezetékes vagy műholdas szolgáltatással – vagy ezután fizetnek elő egy ilyenre –, azok év végéig javarészt 0 forintos díjak mentén vehetik igénybe a mobilszolgáltatást.

A havidíj 0 forint, melyért cserébe 0 forint a hálózaton belüli hívások percdíja, ahogy egy sms is éppen ugyanennyibe (nem) kerül. Hab a tortán, hogy a 0 forintos csomagban korlátlan mobilnet is van. Fizetni egyedül a más hálózatba irányuló hívásokért kell – minden belföldi vezetékes- és mobilhálózat irányába és minden EU-országbeli vezetékes és a legtöbb jelentős mobilhálózat irányába –, azonban itt is csak 5 forintot percenként.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés