Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Újabb tragédia történt: Meghalt egy 2,5 éves gyerek Nyíregyházán
Mindenegyben Blog - 2023. április 16. (vasárnap), 08:18

Újabb tragédia történt: Meghalt egy 2,5 éves gyerek Nyíregyházán

Hirdetés
Hirdetés
2023 ápr 16

Meghalt egy 2 éves gyerek Nyíregyházán

Szombat hajnalban érkezett bejelentés a rendőrségre, hogy egy 2 éves gyermek meghalt Nyíregyházán. Az eset körülményeit a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság vizsgálja.

Egyéb részletet egyelőre nem osztottak meg a tragédiával kapcsolatban, a szon.hu viszont arról ír, hogy – nem hivatalos információik szerint – valaki vagy valakik a Nyíregyházi Rendőrkapitányságon azzal jelentkeztek azzal, hogy az autójuk csomagtartójában egy 2 éves, halott gyermek van.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság a megkeresésre azt válaszolta,

Hirdetés
[ ]

A FOLYAMATBAN LÉVŐ BÜNTETŐELJÁRÁS ÉRDEKEIRE TEKINTETTEL A KIADOTT KÖZLEMÉNYEN TÚL EGYELŐRE NEM ÁLL MÓDJUKBAN BŐVEBB TÁJÉKOZTATÁST ADNI.

címlapfotó:illusztráció 

JANUÁRBAN IS MEGHALT EGY 2.5ÉVES KISFIÚ

Meghalt egy 2,5 éves kisfiú, letartóztatták a nevelőanyát

A gyerek pár óra alatt belehalt a sérüléseibe.

A megalapozott gyanú szerint a nő február 26-án, a késő délutáni órákban polgári lakóhelyén a nála mint nevelőszülőnél ideiglenes hatállyal elhelyezett kétéves és öt hónapos kisfiút – annak szófogadatlan viselkedése miatt – olyan súlyosan bántalmazta, hogy a gyermek röviddel a cselekmény után elhalálozott - írja a haon.hu.

A tenyek.hu úgy tudja: egy fiatal házaspár a borzalmas ügy érintettje, akik saját gyermekük mellett nevelőszülőként gondoskodtak a mindössze kétéves Danikáról, Polgáron. Információik szerint a kisfiú valószínűleg rosszul viselkedhetett, ezért nevelőanyja megfogta a karját és megrángatta, de ezt olyan erősen tette, hogy a gyerek emiatt elesett és több helyen megütötte magát a házuk oldalán lévő lépcsőben.

Hirdetés

Mivel a kisfiú nagyon sírt, így a szülők úgy döntöttek, beviszik őt az ügyeletre, Danika azonban olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy nem sokkal később meghalt.

Polgáron, ebben az utcában történt a szörnyű haláleset.
Fotós: Kiss Annamarie / Forrás: haon.hu

A Debreceni Járásbíróság március 3-án egy hónapra elrendelte a nő letartóztatását. 

A nevelőszülő ellen halált okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást a rendőrség.

A nyomozási bírónak a gyanúsított nem ismerte el, hogy bántalmazta volna a gyermeket.

A haon.hu helyszíni riportban igyekezett minél többet megtudni a tragikus esetről. Azt írják, hogy a szomszédok szerint kedves, jóravaló emberek Danika nevelőszülei, akik szerint biztosan nem bántották a gyereket, de nem mindenki van meggyőződve Polgáron a nő ártatlanságáról. Egy gyermekével sétáló anyuka azt mondta, ellentmondásos dolgokat hallott:

Nem tudom, mit gondoljak az egészről. Állítólag gyakran durván bántak vele, mivel nem a saját gyerekük volt. Mindig tele volt kék-zöld foltokkal, és a hátán is zúzódások voltak. A baleset idején is be volt gipszelve a lába. Nem tudom, hogy egy két fokos lépcsőről hogy eshetett akkorát, hogy ne élje túl.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés