Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
ÚJDONSÁG! 1 közeli piac ahol MINDEN OLCSÓ és JÓ! Gyönyörű ruhák, kozmetikumok, táskák, sportruházat, minőségi cipők, fűszerek, illatszerek FÉLÁRON, szuper OLCSÓN!!!Íme a nyitvatartás és hogy hogy jutsz el oda :
Mindenegyben Blog - 2021. január 13. (szerda), 19:44

ÚJDONSÁG! 1 közeli piac ahol MINDEN OLCSÓ és JÓ! Gyönyörű ruhák, kozmetikumok, táskák, sportruházat, minőségi cipők, fűszerek, illatszerek FÉLÁRON, szuper OLCSÓN!!!Íme a nyitvatartás és hogy hogy jutsz el oda : (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 jan 13
Hirdetés
[ ]

Beregszász még mindig többségében magyar lakta település, tehát nyelvproblémák nem szólnak közbe. Az egyetlen kellemetlenség a határon éri a magyart, de nem kell megijedni, az ukrán határőr nem szörnyeteg, csak a velejéig korrupt. Nagyjából megsaccolja, hogy mennyi „szajré” van az autóban, és mond egy „vámköltséget”. Nem csillagászati összegekről van szó, hanem 200-300 forintokról, és ötszázasból visszaad.

Irány beregszászi piac! Ott ugyanis fél áron lehet hozzájutni a márkás ruházatokhoz, melyek eredetiségét nem érdemes firtatni, a lényeg, hogy jó minőségűek, és a kínálat parádés, a Diesel farmertől az Adidas papucsig minden megtalálható. Menő „svájci” órákat például az eredeti ár töredékéért meg lehet vásárolni. Egy konkrét összehasonlítás: a jó minőségű Nemiroff vodkát Debrecenben 5000 forintért árulják a bevásárló központokban, addig a beregszászi piacon 1200-ért beszerezhető, és az kivételesen nem hamis. Negyed áron adják például a parfümöket, hogy további tippet adjunk, mi kerüljön szenteste a fa alá.

Ha már tele a tank és a csomagtartó, akkor a maradék grivnyát érdemes vendéglőben hagyni. Beregszászon van belőle sok, szép és elegáns, a debreceni árakhoz képest aprópénzért kínálják azt, mi szem-szájnak ingere. Az ukrán sör minőségében vetekszik a magyarral, árban azonban mesze elmarad tőle, naná, hogy van keletje a magyar benzinturisták körében.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés