Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
ÚJDONSÁG!!!! HAVI 30-40 EZER forintos pénztámogatás JÖN NŐKNEK FEBRUÁRTÓL!!! Nők százezrei élhetnek a csodálatos lehetőséggel!
Mindenegyben Blog - 2020. január 14. (kedd), 19:18

ÚJDONSÁG!!!! HAVI 30-40 EZER forintos pénztámogatás JÖN NŐKNEK FEBRUÁRTÓL!!! Nők százezrei élhetnek a csodálatos lehetőséggel! (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2020 jan 14

Programot indítanak a kisgyermekesek képzésére

Megjelent hárommilliárd forintos keretösszeggel a Kisgyermeket nevelő szülők képzésének elősegítése, ösztöndíja és elhelyezkedésük támogatása című kiemelt pályázati felhívás – mondta el Rákossy Balázs, európai uniós források felhasználásáért felelős pénzügyminisztériumi államtitkár az MTI-nek.

Hirdetés
[ ]

A program célja a magyar munkaerő-tartalék aktiválásának érdekében a kisgyermeket nevelő szülők képzésekben való részvételének elősegítése, foglalkoztathatóságuk javítása, munkába való visszatérésük támogatása – hangsúlyozta az államtitkár

Kifejtette: a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretében megjelent pályázati felhívás célcsoportját azok a kisgyermeket nevelő szülők alkotják, akik a támogatási kérelem benyújtásakor csecsemőgondozási díjban, gyermekgondozási díjban, gyermekgondozást segítő ellátásban, vagy gyermeknevelési támogatásban részesülnek.

Kiemelt célcsoportot képeznek az alacsony iskolai végzettségű vagy szakképzettséggel nem rendelkező kisgyermeket nevelő szülők, akik a program keretében ösztöndíjban részesülhetnek, amennyiben általános iskolai vagy középiskolai tanulmányaikat folytatják, vagy szakmai képzésben vesznek részt – tette hozzá.

A támogatás részeként többek között ösztöndíj folyósítása, mentori tevékenység biztosítása, nyelvi és informatikai képzések szervezése valósulhat meg – mondta Rákossy Balázs.

Támogatási kérelem benyújtására a Magyar Államkincstár, Kincsinfo Nonprofit Kft., valamint az OFA Nonprofit Kft. jogosult konzorciumi formában – ismertette az államtitkár.-írja a hirado.hu

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés